Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homs FC PFK Volki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bushkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karachev komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Dun rent richting de bal. Kharlamov verovert de bal door een tackle van achteren. Kharlamov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Favstov de bal. Favstov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dun rent richting de bal. Olenikov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belkin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Esipov speelt de bal door. Rebko heeft problemen om de bal te vangen. Favstov is nu in balbezit. Favstov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rebko de bal onder controle te krijgen. Paal!

19e minuut.
Tolbukhin rent richting de bal. Tolbukhin passt de bal in één keer door. Belkin is nu in balbezit. Belkin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nudndyj de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Fiodorov rent richting de bal. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Goldschmit de bal. Goldschmit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ryzhkin probeert wanhopig de bal te grijpen. Ryzhkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Karachev met de inworp. Goldschmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolbukhin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goldschmit raakt geblesseerd tijdens het duel. Goldschmit neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - PFK Volki 1:0

27e minuut.
Shchetinin met de inworp. Mamedov probeert de bal met de borst te controleren. Zharenyj speelt de bal door. Belkin is nu in balbezit. Belkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - PFK Volki 2:0

36e minuut.
Shchetinin rent richting de bal. Shchetinin probeert naar een medespeler te passen. Kharlamov met een sublieme pass. Favstov rent richting de bal. Favstov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zharenyj probeert naar een medespeler te passen. Goldschmit is nu in balbezit. Goldschmit met een sublieme pass. Belkin rent richting de bal. Belkin schiet op doel. Ryzhkin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - PFK Volki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homs FC 42%, PFK Volki 58%.
Homs FC - PFK Volki 3:0

56e minuut.
Zharenyj passt de bal in één keer door. Belkin is nu in balbezit. Belkin passt de bal met de wreef. Goldschmit is nu in balbezit. Goldschmit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kharlamov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gusarov komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gusarov passt de bal met de wreef. Nikishin is nu in balbezit. Nikishin passt de bal zonder na te denken. Favstov is nu in balbezit. Favstov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vasenin kan de bal niet met de borst controleren. Shchetinin rent richting de bal. Vasenin begaat een overtreding. Vasenin krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Dun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov onderschept slim de pass. Met opzet legt Fiodorov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fiodorov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gusarov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gusarov kan niet meer verder spelen. Belousov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homs FC 51%, PFK Volki 49%.
Homs FC - PFK Volki 3:0