Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artem FC Caspium
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten slecht
matig Passen matig
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Radetzkij verovert de bal door een tackle van achteren. Kapustin verovert de bal door een tackle van achteren. Kapustin probeert naar een medespeler te passen. Petrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakov schiet op doel. Maslachenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichnikov rent richting de bal. Edemskij verovert de bal door een tackle van achteren. Radetzkij onderschept slim de pass. Radetzkij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Shchelbanov kopt de bal weg. Perevozshchilov heeft problemen om de bal te vangen. Kapustin met een sublieme pass. Petrakov is nu in balbezit. Petrakov haalt uit met een fantastische trap. Maslachenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kapustin passt de bal met de wreef. Perevozshchilov rent richting de bal. Petrakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kapustin rent richting de bal. Kapustin schiet op doel. Maslachenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Pshenichnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuev is nu in balbezit. Pshenichnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Pshenichnikov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vsuev is nu in balbezit. Vsuev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pshenichnikov de bal. Pshenichnikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artem 45%, FC Caspium 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Artem - FC Caspium 0:0

53e minuut.
Edemskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij onderschept slim de pass. Zubko bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij verovert de bal door een tackle van achteren. Radetzkij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Radetzkij kan de bal niet met de borst controleren. Karev rent richting de bal. Karev passt de bal in één keer door. Pshenichnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichnikov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Nazarov rent richting de bal. Nazarov geeft een lange en hoge pass. Zuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Pshenichnikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nazarov rent richting de bal. Nazarov passt de bal met de wreef. Zuev is nu in balbezit. Pshenichnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Pshenichnikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - FC Caspium 0:1

85e minuut.
Sukharev met een snelle inworp. Radetzkij is nu in balbezit. Radetzkij met een sublieme pass. Pshenichnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichnikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artem 49%, FC Caspium 51%.
Artem - FC Caspium 0:1