Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homs FC ALMAZ
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 26.7
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dudarenko met een harde bal richting middenveld. Sukristov kopt de bal weg. Sharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - ALMAZ 0:1

5e minuut.
Dun is nu in balbezit. Belkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmit rent richting de bal. Goldschmit schiet op doel. Edemskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Homs FC - ALMAZ 1:1

11e minuut.
Dun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dariev onderschept slim de pass. Dariev probeert naar een medespeler te passen. Sharov rent richting de bal. Sharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - ALMAZ 1:2

14e minuut.
Matvienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matvienko passt de bal in één keer door. Sharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharov haalt uit met een fantastische trap. Luzhnyj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - ALMAZ 1:3

17e minuut.
Dun rent richting de bal. Dun probeert naar een medespeler te passen. Goldschmit rent richting de bal. Belkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Matvienko rent richting de bal. Matvienko geeft de bal voor. Dariev kopt de bal weg. Sharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dariev verovert de bal door een tackle van achteren. Dariev met een sublieme pass. Rebko rent richting de bal. Sharov is nu in balbezit. Sharov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homs FC 46%, ALMAZ 54%.
Homs FC - ALMAZ 1:3

50e minuut.
Vasenin kopt de bal weg. Daar is Dariev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldschmit is nu in balbezit. Belkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Sukristov passt de bal in één keer door. Dariev heeft problemen om de bal te vangen. Dariev met een sublieme pass. Shansutdiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shansutdiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Homs FC - ALMAZ 1:4

79e minuut.
Sukristov probeert naar een medespeler te passen. Shansutdiev is nu in balbezit. Shansutdiev met een sublieme pass. Sharov rent richting de bal. Sharov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Shansutdiev verovert de bal door een tackle van achteren. Shansutdiev passt de bal in één keer door. Dariev met een sublieme pass. Sharov rent richting de bal. Sharov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Esipov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zharenyj heeft problemen om de bal te vangen. Lillee speelt de bal door. Sharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homs FC 62%, ALMAZ 38%.
Homs FC - ALMAZ 1:4