Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caspium ALMAZ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 29
poor Schieten adequate
average Passen poor
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Radetzkij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij is nu in balbezit. Radetzkij schiet op doel. Edemskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caspium - ALMAZ 1:0

13e minuut.
Popsa trapt de bal weg van het doel. Perevozshchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shabrov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shabrov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Zheltouhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij verovert de bal door een tackle van achteren. Cherednik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherednik haalt uit met een fantastische trap. Edemskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caspium - ALMAZ 2:0

31e minuut.
Vsuev is nu in balbezit. Matvienko rent richting de bal. Matvienko passt de bal in één keer door. Sharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caspium 44%, ALMAZ 56%.
FC Caspium - ALMAZ 2:0

55e minuut.
Sharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perevozshchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sharov. Sharov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Radetzkij probeert de bal aan de voet te houden. Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov passt de bal zonder na te denken. Cherednik rent richting de bal. Cherednik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Galahov is nu in balbezit. Galahov met een sublieme pass. Zheltouhov probeert naar een medespeler te passen. Sharov rent richting de bal. Sharov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caspium 55%, ALMAZ 45%.
FC Caspium - ALMAZ 2:0