Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKOREL Madfox
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 52.3
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Skolimowski rent richting de bal. Klungelig pakt Skolimowski de bal. Skolimowski geeft de bal voor. Kojo maakt een snoekduik en kopt de bal. Shchukin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:1

6e minuut.
Zhuravliov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvica verovert de bal door een tackle van achteren. Bradvica geeft de bal voor. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo draait met de bal, schiet en ... Shchukin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:2

9e minuut.
Shchukin trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Zabotkin de bal onder controle te krijgen. Piñeyrúa probeert naar een medespeler te passen. Skolimowski heeft problemen om de bal te vangen. Skolimowski haalt uit met een fantastische trap. Shchukin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kojo is nu in balbezit. Kojo haalt uit met een fantastische trap. Shchukin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:3

13e minuut.
Kojo passt de bal met de wreef. Daar is Pinsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinsler speelt de bal door. Bradvica rent richting de bal. Bradvica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Reshko heeft problemen om de bal te vangen. Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni geeft de bal voor. Kojo is nu in balbezit. Kojo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Shaposhnikov met een harde bal richting middenveld. Bradvica kopt de bal weg. Beschastnykh probeert de bal met de borst te controleren. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shchukin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skolimowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kojo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zayadlov rent richting de bal. Angioni onderschept slim de pass. Angioni met een sublieme pass. Kojo is nu in balbezit. Kojo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Angioni geeft een lange en hoge pass. Kojo krijgt zijn hoofd ertegen. Angioni geeft een hoge lob. Kojo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kojo passt de bal zonder na te denken. Bradvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravliov onderschept slim de pass. Bradvica verovert de bal door een tackle van achteren. Bradvica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cerrato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rochette komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Klungelig pakt Skolimowski de bal. Skolimowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kojo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojo schiet op doel. Novikov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:4

41e minuut.
Zayadlov controleert de bal met de borst. Pinsler onderschept slim de pass. Pinsler speelt de bal door. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:5

45e minuut.
Zhuravliov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinsler is nu in balbezit. Pinsler passt de bal met de wreef. Kojo rent richting de bal. Kojo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKOREL 84%, Madfox 16%.
FKOREL - Madfox 0:5

46e minuut.
Kojo verovert de bal door een tackle van achteren. Kojo passt de bal met de wreef. Angioni speelt de bal door. Kojo is nu in balbezit. Kojo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is Skolimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skolimowski geeft een lange en hoge pass. Kojo rent richting de bal. Kojo schiet op doel. Shchukin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:6

50e minuut.
Beschastnykh rent richting de bal. Bradvica verovert de bal door een tackle van achteren. Bradvica probeert naar een medespeler te passen. Kojo rent richting de bal. Kojo draait met de bal, schiet en ... Shchukin bokst de bal weg.

51e minuut.
Knežević met een sublieme pass. Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolimowski met een sublieme pass. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:7

55e minuut.
Piñeyrúa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bradvica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapivalov is nu in balbezit. Bradvica verovert de bal door een tackle van achteren. Bradvica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rodionov is nu in balbezit. Rodionov passt de bal met de wreef. Kojo is nu in balbezit. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Angioni geeft een lange en hoge pass. Shchukin bokst de bal weg. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:8

60e minuut.
Angioni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skolimowski de bal. Skolimowski met een sublieme pass. Kojo rent richting de bal. Kojo schiet op doel. Shchukin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:9

61e minuut.
Klungelig pakt Bradvica de bal. Beschastnykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvica onderschept slim de pass. Kojo is nu in balbezit. Kojo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:10

64e minuut.
Pinsler speelt de bal door. Skolimowski met een sublieme pass. Kojo rent richting de bal. Kojo schiet op doel. Shchukin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:11

66e minuut.
Zapivalov rent richting de bal. Zapivalov geeft een lange en hoge pass. Piñeyrúa probeert naar een medespeler te passen. Skolimowski is nu in balbezit. Skolimowski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kojo heeft problemen om de bal te vangen. Kojo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:12

69e minuut.
Bradvica geeft de bal voor. Novikov is nu in balbezit. Kojo onderschept slim de pass. Kojo haalt uit met een fantastische trap. Shchukin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:13

71e minuut.
Novikov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinsler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angioni rent richting de bal. Angioni geeft een lange en hoge pass. Shchukin bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skolimowski zal de hoekschop nemen. Kojo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:14

73e minuut.
Skolimowski met een sublieme pass. Piñeyrúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeyrúa geeft de bal voor. Kojo rent richting de bal. Kojo haalt uit met een fantastische trap. Shchukin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:15

74e minuut.
Reshko passt de bal zonder na te denken. Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayadlov begaat een overtreding. Zayadlov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Beschastnykh geeft een lange en hoge pass. Piñeyrúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeyrúa passt de bal zonder na te denken. Kojo is nu in balbezit. Kojo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:16

83e minuut.
Zhuravliov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni verovert de bal door een tackle van achteren. Angioni speelt de bal door. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:17

84e minuut.
Reshko is nu in balbezit. Reshko speelt de bal door. Novikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Bradvica de bal onder controle te krijgen. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:18

85e minuut.
Klungelig pakt Reshko de bal. Reshko speelt de bal door. Klungelig pakt Shaposhnikov de bal. Kojo is nu in balbezit. Kojo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Szczepański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinsler is nu in balbezit. Pinsler met een sublieme pass. Bradvica heeft problemen om de bal te vangen. Pinsler geeft een lange en hoge pass. Paal! Kojo is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Kojo rent richting de bal. Kojo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKOREL - Madfox 0:19

90e minuut.
Piñeyrúa passt de bal met de wreef. Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolimowski passt de bal met de wreef. Kojo is nu in balbezit. Kojo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKOREL 85%, Madfox 15%.
FKOREL - Madfox 0:19