Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madfox FC Caspium
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 19.6
redelijk Schieten slecht
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


23e minuut.
Piñeyrúa rent richting de bal. Piñeyrúa passt de bal zonder na te denken. Skolimowski probeert naar een medespeler te passen. Fornaris rent richting de bal. Fornaris draait met de bal, schiet en ... Maslachenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Knežević met een sublieme pass. Nazarov rent richting de bal. Bradvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij onderschept slim de pass. Radetzkij draait met de bal, schiet en ... Qasımov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Nazarov speelt de bal door. Pinsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinsler passt de bal met de wreef. Bradvica rent richting de bal. Bradvica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madfox 40%, FC Caspium 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madfox - FC Caspium 0:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galahov met de inworp. Daar is Perevozshchilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradvica verovert de bal door een tackle van achteren. Bradvica geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fornaris is nu in balbezit. Fornaris schiet op doel. Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni passt de bal met de wreef. Pinsler geeft een hoge lob. Maslachenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - FC Caspium 1:0

64e minuut.
Perevozshchilov controleert de bal met de borst. Piñeyrúa verovert de bal door een tackle van achteren. Piñeyrúa passt de bal met de wreef. Bradvica rent richting de bal. Bradvica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Knežević kopt de bal weg. Piñeyrúa speelt de bal door. Skolimowski is nu in balbezit. Skolimowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Fornaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Piñeyrúa met een sublieme pass. Daar is Pinsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinsler speelt de bal door. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Daar is Perevozshchilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradvica rent richting de bal. Bradvica geeft de bal voor. Fornaris heeft problemen om de bal te vangen. Fornaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - FC Caspium 2:0

76e minuut.
Angioni rent richting de bal. Angioni passt de bal in één keer door. Tagaldyev rent richting de bal. Fornaris verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaris haalt uit met een fantastische trap. Maslachenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Madfox - FC Caspium 3:0

78e minuut.
Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Korneev de bal onder controle te krijgen. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pinsler probeert naar een medespeler te passen. Angioni heeft problemen om de bal te vangen. Angioni met een sublieme pass. Bradvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvica draait met de bal, schiet en ... Maslachenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Piñeyrúa probeert naar een medespeler te passen. Pinsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinsler passt de bal met de wreef. Fornaris rent richting de bal. Fornaris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Maslachenko met een harde bal richting middenveld. Radetzkij kopt de bal weg. Klungelig pakt Bradvica de bal. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madfox 14%, FC Caspium 86%.
Madfox - FC Caspium 3:0