Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZRSK FC_Bezhitsa
523 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Világi verovert de bal door een tackle van achteren. Világi passt de bal zonder na te denken. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán rent richting de bal. Farfán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gebre Selassie is nu in balbezit. Gebre Selassie geeft een hoge lob. Buroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Buroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - FC_Bezhitsa 1:0

10e minuut.
Világi geeft een hoge lob. Shansutdiev kopt de bal weg. Daar is Gebre Selassie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gebre Selassie draait met de bal, schiet en ... Zheltorot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - FC_Bezhitsa 2:0

11e minuut.
Ziemianin probeert naar een medespeler te passen. Gebre Selassie rent richting de bal. Gebre Selassie geeft een hoge lob. Farfán is nu in balbezit. Farfán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kopejkin is nu in balbezit. Gebre Selassie verovert de bal door een tackle van achteren. Gebre Selassie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farfán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ojeda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zakusov de bal. Butusov geeft een lange en hoge pass. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Farfán rent richting de bal. Farfán draait met de bal, schiet en ... Zheltorot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Buroni rent richting de bal. Buroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Shuqun onderschept slim de pass. Shuqun passt de bal zonder na te denken. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie geeft een lange en hoge pass. Zheltorot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farfán rent richting de bal. Farfán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Buroni rent richting de bal. Farfán rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - FC_Bezhitsa 3:0

33e minuut.
Rapoport rent richting de bal. Ziemianin onderschept slim de pass. Ziemianin passt de bal met de wreef. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie schiet op doel. Zheltorot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - FC_Bezhitsa 4:0

43e minuut.
Klungelig pakt Farfán de bal. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi rent richting de bal. Világi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - FC_Bezhitsa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZRSK 22%, FC_Bezhitsa 78%.
ZRSK - FC_Bezhitsa 5:0

47e minuut.
Lapshin passt de bal met de wreef. Shuqun probeert naar een medespeler te passen. Farfán is nu in balbezit. Farfán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shansutdiev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - FC_Bezhitsa 6:0

54e minuut.
Tochilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda speelt de bal door. Farfán is nu in balbezit. Farfán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Buroni geeft een lange en hoge pass. Ziemianin kopt de bal weg. Gebre Selassie is nu in balbezit. Farfán rent richting de bal. Farfán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Lapshin rent richting de bal. Prpa onderschept slim de pass. Prpa passt de bal in één keer door. Buroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Buroni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mak speelt de bal door. Buroni rent richting de bal. Buroni probeert naar een medespeler te passen. Farfán rent richting de bal. Farfán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kopejkin rent richting de bal. Gebre Selassie verovert de bal door een tackle van achteren. Gebre Selassie passt de bal met de wreef. Farfán is nu in balbezit. Farfán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - FC_Bezhitsa 7:0

70e minuut.
Daar is Világi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butusov probeert naar een medespeler te passen. Gebre Selassie rent richting de bal. Farfán is nu in balbezit. Farfán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Mak rent richting de bal. Radman speelt de bal door. Ziemianin geeft een hoge lob. Buroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Buroni schiet op doel. Zheltorot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Mak onderschept slim de pass. Buroni kan de bal niet met de borst controleren. Buroni geeft een hoge lob. Gebre Selassie controleert de bal met de borst. Gebre Selassie draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Buroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buroni met een sublieme pass. Gebre Selassie rent richting de bal. Gebre Selassie schiet op doel. Zheltorot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZRSK - FC_Bezhitsa 8:0

87e minuut.
Buroni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azzarone komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ziemianin passt de bal in één keer door. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie geeft een lange en hoge pass. Azzarone krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZRSK 29%, FC_Bezhitsa 71%.
ZRSK - FC_Bezhitsa 8:0