Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BigDucks ZRSK
Normal Tactiek 523
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 36.1
poor Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Farfán kopt de bal weg. Gebre Selassie rent richting de bal. Gebre Selassie speelt de bal door. Farfán heeft problemen om de bal te vangen. Farfán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ZRSK 0:1

9e minuut.
Gebre Selassie passt de bal zonder na te denken. Matvienko rent richting de bal. Buroni verovert de bal door een tackle van achteren. Farfán rent richting de bal. Farfán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Liutyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemianin speelt de bal door. Farfán rent richting de bal. Farfán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ZRSK 0:2

11e minuut.
Gebre Selassie is nu in balbezit. Gebre Selassie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Farfán de bal. Farfán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ZRSK 0:3

15e minuut.
Matvienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Buroni onderschept slim de pass. Buroni probeert naar een medespeler te passen. Farfán rent richting de bal. Farfán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ZRSK 0:4

18e minuut.
Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin passt de bal zonder na te denken. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal met de wreef. Gebre Selassie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Agalarov trapt de bal weg. Ziemianin kopt de bal weg. Daar is Jakubik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán haalt uit met een fantastische trap. Agalarov bokst de bal weg.

30e minuut.
Agalarov met een sublieme pass. Ziemianin kopt de bal weg. Farfán rent richting de bal. Gebre Selassie rent richting de bal. Gebre Selassie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ziemianin passt de bal met de wreef. Buroni probeert naar een medespeler te passen. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zadornov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ZRSK 0:5

34e minuut.
Daar is Világi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubik begaat een overtreding. Világi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Világi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Farfán springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ZRSK 0:6

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agalarov trapt de bal weg van het doel. Ziemianin kopt de bal weg. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ZRSK 0:7

41e minuut.
Makarov geeft een lange en hoge pass. Ojeda kopt de bal weg. Gebre Selassie is nu in balbezit. Gebre Selassie probeert de bal met de borst te controleren. Gebre Selassie geeft een lange en hoge pass. Agalarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Világi onderschept slim de pass. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi rent richting de bal. Farfán is nu in balbezit. Farfán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigDucks 84%, ZRSK 16%.
BigDucks - ZRSK 0:7

48e minuut.
Ziemianin is nu in balbezit. Farfán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabotin. Zabotin krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ziemianin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ojeda de bal. Ojeda speelt de bal door. Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farfán draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Buroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Buroni geeft de bal voor. Gebre Selassie rent richting de bal. Gebre Selassie schiet op doel. Agalarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ZRSK 0:8

60e minuut.
Farfán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azzarone komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Azzarone geeft de bal voor. Buroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Buroni passt de bal in één keer door. Azzarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzarone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gebre Selassie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie haalt uit met een fantastische trap. Agalarov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ZRSK 0:9

76e minuut.
Világi met een sublieme pass. Buroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Buroni passt de bal met de wreef. Azzarone rent richting de bal. Azzarone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Makarov geeft de bal voor. Shuqun rent richting de bal. Shuqun geeft een lange en hoge pass. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie draait met de bal, schiet en ... Agalarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ZRSK 0:10

85e minuut.
Liutyj rent richting de bal. Azzarone onderschept slim de pass. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzarone verovert de bal door een tackle van achteren. Azzarone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigDucks 78%, ZRSK 22%.
BigDucks - ZRSK 0:10