Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TRACKTOR BOWLING ZRSK
Normal Tactiek 523
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen solid


8e minuut.
Helandi kopt de bal weg. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie passt de bal met de wreef. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Cherchesov met een harde bal richting middenveld. Világi kopt de bal weg. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie draait met de bal, schiet en ... Cherchesov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Daar is Denisov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nigmatullin de bal. Helandi rent richting de bal. Helandi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - ZRSK 0:1

16e minuut.
Ojeda speelt de bal door. Ziemianin probeert naar een medespeler te passen. Shchelkunov rent richting de bal. Gebre Selassie verovert de bal door een tackle van achteren. Gebre Selassie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kadykov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chesnokov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buroni is nu in balbezit. Buroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie geeft een lange en hoge pass. Shchiolkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buroni onderschept slim de pass. Buroni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Shchiolkin met een sublieme pass. Világi is nu in balbezit. Világi met een sublieme pass. Helandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Helandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Prpa probeert naar een medespeler te passen. Shchelkunov rent richting de bal. Gebre Selassie verovert de bal door een tackle van achteren. Helandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Helandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cherchesov speelt de bal door. Ziemianin kopt de bal weg. Daar is Nosov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helandi verovert de bal door een tackle van achteren. Helandi haalt uit met een fantastische trap. Cherchesov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Világi kopt de bal weg. Helandi heeft problemen om de bal te vangen. Nigmatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Helandi verovert de bal door een tackle van achteren. Helandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TRACKTOR BOWLING 61%, ZRSK 39%.
FC TRACKTOR BOWLING - ZRSK 0:1

48e minuut.
Chesnokov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Világi de bal onder controle te krijgen. Buroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Helandi rent richting de bal. Helandi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - ZRSK 0:2

53e minuut.
Buroni passt de bal zonder na te denken. Világi heeft problemen om de bal te vangen. Világi geeft de bal voor. Helandi is nu in balbezit. Helandi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chesnokov kopt de bal weg. Daar is Shchiolkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchiolkin met een sublieme pass. Helandi rent richting de bal. Helandi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mak passt de bal met de wreef. Buroni rent richting de bal. Buroni passt de bal in één keer door. Helandi is nu in balbezit. Helandi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Shuqun passt de bal zonder na te denken. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie passt de bal met de wreef. Helandi is nu in balbezit. Helandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Shchiolkin is nu in balbezit. Buroni onderschept slim de pass. Buroni speelt de bal door. Helandi is nu in balbezit. Helandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - ZRSK 0:3

81e minuut.
Mak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parov met een snelle inworp. Shchvetz is nu in balbezit. Shchvetz draait met de bal, schiet en ... Trane bokst de bal weg.

83e minuut.
Nosov rent richting de bal. Világi onderschept slim de pass. Világi speelt de bal door. Helandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Helandi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin geeft een hoge lob. Daar is Helandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helandi schiet op doel. Cherchesov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - ZRSK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TRACKTOR BOWLING 68%, ZRSK 32%.
FC TRACKTOR BOWLING - ZRSK 0:4