Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezumnyje Diatly FC_Bezhitsa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


20e minuut.
Eganov is nu in balbezit. Usanov onderschept slim de pass. Usanov probeert naar een medespeler te passen. Bushkov rent richting de bal. Bushkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shansutdiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushkov onderschept slim de pass. Zaripov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaripov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezumnyje Diatly - FC_Bezhitsa 1:0

28e minuut.
Lapshin met een sublieme pass. Tochilin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bavin. Bavin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezumnyje Diatly 64%, FC_Bezhitsa 36%.
Bezumnyje Diatly - FC_Bezhitsa 1:0

49e minuut.
Zakusov geeft een hoge lob. Inworp. Fedosov met een snelle inworp. Zaripov rent richting de bal. Zaripov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Zaripov is nu in balbezit. Zaripov met een sublieme pass. Kopejkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushkov verovert de bal door een tackle van achteren. Bushkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Tochilin geeft een lange en hoge pass. Kovtun rent richting de bal. Lapshin verovert de bal door een tackle van achteren. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bezumnyje Diatly - FC_Bezhitsa 1:1

78e minuut.
Kovtun rent richting de bal. Dederev onderschept slim de pass. Dederev passt de bal zonder na te denken. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dederev probeert naar een medespeler te passen. Zakusov rent richting de bal. Zakusov passt de bal zonder na te denken. Hapov is nu in balbezit. Hapov haalt uit met een fantastische trap. Rogovskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezumnyje Diatly 44%, FC_Bezhitsa 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezumnyje Diatly - FC_Bezhitsa 1:1