Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legion Harahoristyje Vorony
541 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Zabrodin probeert naar een medespeler te passen. Figurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurov probeert naar een medespeler te passen. Markovkin is nu in balbezit. Markovkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Harahoristyje Vorony 1:0

7e minuut.
Romantsev passt de bal met de wreef. Abaturov probeert naar een medespeler te passen. Chesnokov heeft problemen om de bal te vangen. Markovkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Markovkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Harahoristyje Vorony 2:0

10e minuut.
Doeltrap. Zhigalov trapt de bal weg. Daar is Valikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markovkin is nu in balbezit. Markovkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Olenikov geeft de bal voor. Ezhov is nu in balbezit. Barbos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barbos krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Zabrodin met een snelle inworp. Figurov is nu in balbezit. Figurov passt de bal in één keer door. Zabrodin is nu in balbezit. Zabrodin geeft een lange en hoge pass. Zhigalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Barbos verovert de bal door een tackle van achteren. Barbos geeft een hoge lob. Galitsyn is nu in balbezit. Romantsev onderschept slim de pass. Romantsev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chesnokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markovkin is nu in balbezit. Chesnokov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chesnokov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Valikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsyn is nu in balbezit. Valikov is nu in balbezit. Markovkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Markovkin schiet op doel. Zhigalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legion 39%, Harahoristyje Vorony 61%.
FC Legion - Harahoristyje Vorony 2:0

51e minuut.
Mostovoj geeft een hoge lob. Figurov is nu in balbezit. Chesnokov begaat een overtreding. Chesnokov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Valikov begaat een overtreding. Abaturov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abaturov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos draait met de bal, schiet en ... Nikishin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Harahoristyje Vorony 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legion 47%, Harahoristyje Vorony 53%.
FC Legion - Harahoristyje Vorony 2:1