Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arctic FC FC Lotos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Vojnov rent richting de bal. Kurzenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzenkov passt de bal zonder na te denken. Zhigalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigalov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arctic FC - FC Lotos 0:1

8e minuut.
Parshin trapt de bal weg. Gorbachev kopt de bal weg. Vojnov is nu in balbezit. Vojnov schiet op doel. Parshin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

10e minuut.
Gorbachev rent richting de bal. Golovskoy rent richting de bal. Golovskoy passt de bal zonder na te denken. Zhigalov is nu in balbezit. Zhigalov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Golovskoy de bal onder controle te krijgen. Gorbachev is nu in balbezit. Kurzenkov begaat een overtreding. Kurzenkov krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bushmanov is nu in balbezit. Zagudaev rent richting de bal. Zagudaev passt de bal in één keer door. Vojnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arctic FC - FC Lotos 1:1

32e minuut.
Zhigalov rent richting de bal. Bushmanov onderschept slim de pass. Kurzenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhigalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigalov haalt uit met een fantastische trap. Mikhailov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arctic FC 48%, FC Lotos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arctic FC - FC Lotos 1:1

56e minuut.
Bushmanov met een sublieme pass. Kurzenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzenkov met een sublieme pass. Zhigalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigalov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arctic FC - FC Lotos 1:2

71e minuut.
Kurzenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigalov rent richting de bal. Bushmanov is nu in balbezit. Zhigalov is nu in balbezit. Zhigalov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Kurzenkov rent richting de bal. Kurzenkov passt de bal met de wreef. Zhigalov rent richting de bal. Zhigalov schiet op doel. Mikhailov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arctic FC - FC Lotos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arctic FC 66%, FC Lotos 34%.
Arctic FC - FC Lotos 1:3