Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AMKAR PERM Legion Omsk
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Akimov schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Maslov trapt de bal weg. Akimov is nu in balbezit. Akimov draait met de bal, schiet en ... Maslov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maslov probeert naar een medespeler te passen. Lisicyn rent richting de bal. Lisicyn speelt de bal door. Akimov rent richting de bal. Akimov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maslov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Starostyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisicyn onderschept slim de pass. Lisicyn passt de bal in één keer door. Akimov is nu in balbezit. Akimov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Chelebadze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Starostyak met een sublieme pass. Sorokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliotnyj verovert de bal door een tackle van achteren. Zaliotnyj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lisicyn rent richting de bal. Bovtalo begaat een overtreding. Lisicyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sorokin met een snel genomen vrije trap. Daar is Gerasimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akimov is nu in balbezit. Akimov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Shchvetz rent richting de bal. Sorokin onderschept slim de pass. Met opzet legt Bubnov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bubnov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bubnov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AMKAR PERM 65%, Legion Omsk 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AMKAR PERM - Legion Omsk 0:0

60e minuut.
Starostyak is nu in balbezit. Kharitonskiy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Starostyak. Starostyak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AMKAR PERM 58%, Legion Omsk 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AMKAR PERM - Legion Omsk 0:0