Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chumnyje Olimpijcy SUMMERSTARS
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Polyakov verovert de bal door een tackle van achteren. Polyakov geeft een hoge lob. Vorontsov kopt de bal weg. Evtifeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtifeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chumnyje Olimpijcy - SUMMERSTARS 0:1

12e minuut.
Vasilitchuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tetradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evtifeev is nu in balbezit. Evtifeev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Galochkin passt de bal met de wreef. Inworp. Chugajnov met een snelle inworp. Buntzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Buntzker geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Dudkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudkin met een sublieme pass. Evtifeev heeft problemen om de bal te vangen. Evtifeev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chumnyje Olimpijcy - SUMMERSTARS 0:2

29e minuut.
Dudkin heeft problemen om de bal te vangen. Tetradze is nu in balbezit. Tetradze passt de bal zonder na te denken. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dudkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetradze verovert de bal door een tackle van achteren. Tetradze passt de bal zonder na te denken. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Evtifeev met een sublieme pass. Daar is Vorontsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buntzker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buntzker krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Simonian heeft problemen om de bal te vangen. Zhideev is nu in balbezit. Buntzker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zhideev raakt geblesseerd tijdens het duel. Vorontsov neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Chumnyje Olimpijcy - SUMMERSTARS 0:3

43e minuut.
Daar is Chugajnov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galochkin onderschept slim de pass. Dudkin heeft problemen om de bal te vangen. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bobior trapt de bal weg van het doel. Simonian heeft problemen om de bal te vangen. Zhideev probeert naar een medespeler te passen. Evtifeev rent richting de bal. Evtifeev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chumnyje Olimpijcy 44%, SUMMERSTARS 56%.
Chumnyje Olimpijcy - SUMMERSTARS 0:3

58e minuut.
Polyakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simonian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhideev. Simonian wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Simonian kan niet meer verder spelen. Sharonov komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Dudkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharonov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dudkin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dudkin met een snel genomen vrije trap. Evtifeev rent richting de bal. Evtifeev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dudkin passt de bal in één keer door. Zhideev is nu in balbezit. Dudarenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtifeev verovert de bal door een tackle van achteren. Evtifeev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vorontsov rent richting de bal. Vozzhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vorontsov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dudkin wilt de vrije trap nemen. Daar is Dudarenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsariov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorontsov onderschept slim de pass. Vorontsov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vozzhi geeft een hoge lob. Tsariov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhideev probeert naar een medespeler te passen. Vorontsov rent richting de bal. Vorontsov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vorontsov is nu in balbezit. Dudkin is nu in balbezit. Dudkin passt de bal met de wreef. Zhideev rent richting de bal. Zhideev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chumnyje Olimpijcy 44%, SUMMERSTARS 56%.
Chumnyje Olimpijcy - SUMMERSTARS 0:3