Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iduschije Poganki Sikdar XI
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Iskanderov passt de bal in één keer door. Taranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranov passt de bal zonder na te denken. Jarovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarovenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Safonov met een harde bal richting middenveld. Taranov kopt de bal weg. Klungelig pakt Tshovrebov de bal. Jarovenko is nu in balbezit. Jarovenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Vasilitchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taranov is nu in balbezit. Taranov passt de bal in één keer door. Jarovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarovenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Sychiov geeft een hoge lob. Yudenich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iskanderov. Iskanderov krijgt een gele kaart. Yudenich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prigoda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zalomov rent richting de bal. Zalomov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iduschije Poganki 46%, Sikdar XI 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iduschije Poganki - Sikdar XI 0:0

53e minuut.
Skobelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Agapov onderschept slim de pass. Agapov passt de bal zonder na te denken. Jarovenko rent richting de bal. Jarovenko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Papashvili geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agapov met een snelle inworp. Taranov rent richting de bal. Taranov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vasilitchuk met de inworp. Zalomov rent richting de bal. Zalomov geeft de bal voor. Masalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Masalov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Sikdar XI 1:0

82e minuut.
Klungelig pakt Tyan de bal. Masalov rent richting de bal. Tyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tyan krijgt een gele kaart. Masalov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yudenich neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Sikdar XI 2:0

89e minuut.
Taranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranov rent richting de bal. Jarovenko rent richting de bal. Jarovenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iduschije Poganki 54%, Sikdar XI 46%.
Iduschije Poganki - Sikdar XI 2:0