Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kolpino Night Prowlers
Normal Tactiek 2_mod
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
2 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 15.6
matig Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Shmarov speelt de bal door. Daev is nu in balbezit. Daev passt de bal in één keer door. Lebzyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebzyak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kolpino - Night Prowlers 0:1

44e minuut.
Kikin geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chernov neemt de hoekschop. Tsariov is nu in balbezit. Tsariov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kolpino 47%, Night Prowlers 53%.
FC Kolpino - Night Prowlers 0:1

49e minuut.
Shmarov met de inworp. Shitvionkin rent richting de bal. Shitvionkin probeert naar een medespeler te passen. Lebzyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebzyak draait met de bal, schiet en ... Krotov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Daev onderschept slim de pass. Daev geeft de bal voor. Zosimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebzyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebzyak draait met de bal, schiet en ... Krotov bokst de bal weg.

70e minuut.
Glotov is nu in balbezit. Shitvionkin verovert de bal door een tackle van achteren. Shitvionkin passt de bal met de wreef. Lebzyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebzyak haalt uit met een fantastische trap. Krotov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kolpino - Night Prowlers 0:2

77e minuut.
Glotov passt de bal in één keer door. Tsariov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsariov speelt de bal door. Trachtenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Trachtenberg geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kolpino 41%, Night Prowlers 59%.
FC Kolpino - Night Prowlers 0:2