Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarazhennyje Homiaki FkOrlovskiy
Normal Tactiek 343
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Shvan verovert de bal door een tackle van achteren. Shvan passt de bal met de wreef. Ovsyannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabinskij rent richting de bal. Zhabinskij draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Galochkin geeft de bal voor. Teterin met een sublieme pass. Daar is Zheltonos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernik rent richting de bal. Vernik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zhabinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Shvan rent richting de bal. Zhabinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovsyannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovsyannikov haalt uit met een fantastische trap. Yudenich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zhabinskij is nu in balbezit. Zhabinskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Homiaki - FkOrlovskiy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Homiaki 55%, FkOrlovskiy 45%.
Zarazhennyje Homiaki - FkOrlovskiy 0:1

73e minuut.
Ovsyannikov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Evstropov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Galochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranov onderschept slim de pass. Zhabinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Evstropov rent richting de bal. Evstropov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Homiaki 52%, FkOrlovskiy 48%.
Zarazhennyje Homiaki - FkOrlovskiy 0:1