Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:52
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: FCTC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39076
FCTC 1.FC Dolní Kutálci
523defb Tactiek 2023 Repre ATT
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
74.3 gemiddelde waardering 62.9
incredible Schieten solid
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


5e minuut.
Kapuščinský is nu in balbezit. Kapuščinský geeft een lange en hoge pass. Dubreuil kopt de bal weg. Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Komorný geeft een hoge lob. Komínek geeft een lange en hoge pass. Fatalski rent richting de bal. Fatalski schiet op doel. Vidarený probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - 1.FC Dolní Kutálci 1:0

30e minuut.
Dubreuil rent richting de bal. Bello geeft de bal voor. Radke rent richting de bal. Radke geeft een lange en hoge pass. Fatalski springt en kopt de bal. Vidarený kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Petrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. dos Santos is nu in balbezit. dos Santos passt de bal zonder na te denken. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 61%, 1.FC Dolní Kutálci 39%.
FCTC - 1.FC Dolní Kutálci 1:0

46e minuut.
Haník komt het veld opgelopen. Budaj komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Komínek geeft een hoge lob. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski verovert de bal door een tackle van achteren. Fatalski schiet op doel. Budaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - 1.FC Dolní Kutálci 2:0

62e minuut.
Komínek geeft een lange en hoge pass. Radke rent richting de bal. Radke met een sublieme pass. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu draait met de bal, schiet en ... Budaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilar komt het veld opgelopen. Pohančánik komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Fatalski is nu in balbezit. Fatalski geeft een hoge lob. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu schiet op doel. Budaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - 1.FC Dolní Kutálci 3:0

73e minuut.
Radke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vilar de bal. Fatalski rent richting de bal. Fatalski haalt uit met een fantastische trap. Budaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - 1.FC Dolní Kutálci 4:0

74e minuut.
Kirschner geeft een hoge lob. Petrescu kopt de bal weg. Fatalski rent richting de bal. Fatalski haalt uit met een fantastische trap. Budaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Krajč onderschept slim de pass. Inworp. Radke met een snelle inworp. dos Santos geeft een hoge lob. Petrescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Ološtiak de bal. Priolo onderschept slim de pass. Kirschner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirschner krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bello met een sublieme pass. dos Santos speelt de bal door. Petrescu rent richting de bal. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. Budaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. Budaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Fatalski passt de bal in één keer door. Daar is Radke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radke passt de bal zonder na te denken. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. Budaj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 53%, 1.FC Dolní Kutálci 47%.
FCTC - 1.FC Dolní Kutálci 4:0