Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:52
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Raptor Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32223
Raptor Los ganadores FC
sheep Tactiek Havran
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
72.1 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten very good
incredible Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Pionek rent richting de bal. Pionek geeft de bal voor. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikeš rent richting de bal. Mikeš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan passt de bal in één keer door. Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti is nu in balbezit. Cresti schiet op doel. Linder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kompała is nu in balbezit. Kompała passt de bal in één keer door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen geeft een hoge lob. Mikeš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kwapisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwapisz geeft een hoge lob. Cresti rent richting de bal. Cresti schiet op doel. Linder probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mikeš passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen passt de bal zonder na te denken. Mikeš is nu in balbezit. Mikeš schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Los ganadores FC 1:0

25e minuut.
Meuni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Havlíček de bal onder controle te krijgen. Pionek speelt de bal door. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Vidanov verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Năftănăilă neemt de hoekschop. Balciar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mikeš rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rantapelkonen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mikeš krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Los ganadores FC 2:0

39e minuut.
Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen geeft een hoge lob. Hordecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vidanov verovert de bal door een tackle van achteren. Vidanov met een sublieme pass. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen geeft een hoge lob. Hordecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Bogieł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 35%, Los ganadores FC 65%.
Raptor - Los ganadores FC 2:0

47e minuut.
Hordecki rent richting de bal. Hordecki geeft de bal voor. Mikeš rent richting de bal. Mikeš haalt uit met een fantastische trap. Bogieł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Los ganadores FC 3:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Floruţ met een snelle inworp. Pionek geeft de bal voor. Hordecki rent richting de bal. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Bogieł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Rantapelkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Rantapelkonen probeert naar een medespeler te passen. Hordecki rent richting de bal. Mikeš rent richting de bal. Mikeš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Los ganadores FC 4:0

55e minuut.
Pionek passt de bal in één keer door. Kompała is nu in balbezit. Kompała passt de bal met de wreef. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Rantapelkonen passt de bal zonder na te denken. Pionek is nu in balbezit. Pionek passt de bal met de wreef. Mikeš is nu in balbezit. Mikeš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pionek rent richting de bal. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek draait met de bal, schiet en ... Bogieł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Los ganadores FC 5:0

66e minuut.
Pionek passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen is nu in balbezit. Kwapisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwapisz krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cresti stond buitenspel. Zborovský komt het veld opgelopen. Muscò komt het veld opgelopen. Beken komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pirzer neemt vlug de vrije trap. Meuni kopt de bal weg. Zborovský speelt de bal door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel. Bogieł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Zborovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborovský probeert naar een medespeler te passen. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Beken is nu in balbezit. Beken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Los ganadores FC 6:0

79e minuut.
Bolkar rent richting de bal. Bolkar geeft de bal voor. Beken is nu in balbezit. Beken draait met de bal, schiet en ... Bogieł probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beken is nu in balbezit. Beken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Los ganadores FC 7:0

84e minuut.
Balciar geeft een hoge lob. Mondolin kopt de bal weg. Bolkar heeft problemen om de bal te vangen. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti haalt uit met een fantastische trap. Linder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Mondolin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blaho komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vidanov geeft een hoge lob. Rantapelkonen kopt de bal weg. Klungelig pakt Pirzer de bal. Beken is nu in balbezit. Beken draait met de bal, schiet en ... Bogieł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Năftănăilă speelt de bal door. Blaho rent richting de bal. Met opzet legt Meuni zijn tegenspeler op de grond. Meuni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 34%, Los ganadores FC 66%.
Raptor - Los ganadores FC 7:0