Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Dolní Kutálci MANOR TEAM
2023 Repre ATT Tactiek New
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
62.1 gemiddelde waardering 65.9
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Dineţ kopt de bal weg. Štafárik is nu in balbezit. Štafárik passt de bal in één keer door. Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Iţic onderschept slim de pass. Iţic geeft de bal voor. Việt Dương is nu in balbezit. Việt Dương schiet op doel. Vidarený werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Việt Dương is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 0:1

11e minuut.
Miller onderschept slim de pass. Miller geeft een lange en hoge pass. Iţic rent richting de bal. Iţic schiet op doel. Vidarený probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 0:2

16e minuut.
Iţic kopt de bal weg. Việt Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dineţ krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Inworp. Kasajko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shirazi heeft problemen om de bal te vangen. Shirazi geeft de bal voor. Rajtár kopt de bal weg. Kukuvka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Zavoyovsky probeert de bal aan de voet te houden. Việt Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van de Verre krijgt een gele kaart. Việt Dương is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schlotterbeck met een snel genomen vrije trap. Việt Dương krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Repej is nu in balbezit. Repej passt de bal zonder na te denken. Dubreuil heeft problemen om de bal te vangen. Dubreuil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 1:2

44e minuut.
Iţic passt de bal met de wreef. Grisák is nu in balbezit. Grisák met een sublieme pass. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Dolní Kutálci 63%, MANOR TEAM 37%.
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 1:2

46e minuut.
Budaj komt het veld opgelopen. Haník komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Shirazi met een sublieme pass. Dubreuil is nu in balbezit. Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo schiet op doel. Kukuvka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 2:2

48e minuut.
Shirazi speelt de bal door. Klungelig pakt Kapuščinský de bal. Schlotterbeck is nu in balbezit. Schlotterbeck geeft de bal voor. Iţic springt en kopt de bal. Budaj bokst de bal weg.

52e minuut.
Dubreuil kopt de bal weg. Počkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Počkaj geeft de bal voor. Việt Dương is nu in balbezit. Việt Dương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Vilar komt het veld opgelopen. Pohančánik komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pohančánik is nu in balbezit. Pohančánik passt de bal in één keer door. Shirazi probeert naar een medespeler te passen. Priolo rent richting de bal. Priolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 3:2

63e minuut.
Vlk komt het veld opgelopen. Bacigal komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kukuvka speelt de bal door. Việt Dương kopt de bal weg. Schlotterbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlotterbeck geeft een hoge lob. Việt Dương springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kapuščinský passt de bal zonder na te denken. Shirazi is nu in balbezit. Shirazi probeert naar een medespeler te passen. Priolo is nu in balbezit. Priolo schiet op doel. Kukuvka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Schlotterbeck met een sublieme pass. Grisák heeft problemen om de bal te vangen. Pohančánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohančánik draait met de bal, schiet en ... Kukuvka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cíger bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Dương is nu in balbezit. Cíger rent richting de bal. Việt Dương rent richting de bal. Việt Dương schiet op doel. Budaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Dolní Kutálci 64%, MANOR TEAM 36%.
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 3:2