Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:52
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Harpia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9471
Harpia 2. Fc Ganek
kuk Tactiek tree
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Lednický kopt de bal weg. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković passt de bal met de wreef. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Grković probeert naar een medespeler te passen. Di Rocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Rocco geeft een lange en hoge pass. Kewell rent richting de bal. Kewell draait met de bal, schiet en ... Felčan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Cveklić verovert de bal door een tackle van achteren. Cveklić passt de bal in één keer door. Kewell is nu in balbezit. Kewell haalt uit met een fantastische trap. Felčan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - 2. Fc Ganek 1:0

28e minuut.
Wasil speelt de bal door. Grković kopt de bal weg. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell draait met de bal, schiet en ... Felčan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - 2. Fc Ganek 2:0

32e minuut.
Revak rent richting de bal. Revak passt de bal zonder na te denken. Zbúr bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbúr geeft een hoge lob. Baraník maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grković rent richting de bal. Grković geeft de bal voor. Dudík heeft problemen om de bal te vangen. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell schiet op doel. Felčan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harpia 50%, 2. Fc Ganek 50%.
Harpia - 2. Fc Ganek 2:0

49e minuut.
Grković rent richting de bal. Grković geeft een hoge lob. Klein heeft problemen om de bal te vangen. Cveklić rent richting de bal. Cveklić schiet op doel. Felčan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kewell kopt de bal weg. Cveklić heeft problemen om de bal te vangen. Klein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klein krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Grković is nu in balbezit. Grković passt de bal met de wreef. Di Rocco met een sublieme pass. Kewell is nu in balbezit. Kewell draait met de bal, schiet en ... Felčan bokst de bal weg. Daar is Klein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - 2. Fc Ganek 3:0

63e minuut.
Ohman speelt de bal door. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - 2. Fc Ganek 4:0

67e minuut.
Klungelig pakt Ohman de bal. Ohman passt de bal met de wreef. Grković is nu in balbezit. Grković geeft een hoge lob. Kewell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - 2. Fc Ganek 5:0

71e minuut.
Grković geeft een hoge lob. Kewell is nu in balbezit. Časnoha maakt een afschuwelijke overtreding. Časnoha krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Klungelig pakt Klein de bal. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein rent richting de bal. Cveklić verovert de bal door een tackle van achteren. Cveklić schiet op doel. Felčan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Waleński geeft een hoge lob. Kewell kan de bal niet met de borst controleren. Dudík is nu in balbezit. Kewell onderschept slim de pass. Kewell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cveklić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - 2. Fc Ganek 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harpia 41%, 2. Fc Ganek 59%.
Harpia - 2. Fc Ganek 6:0