Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NUFC Sliač Zombici
Novy system Tactiek Skp 4222b High
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 14
52.5 gemiddelde waardering 60.3
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Pizarro passt de bal zonder na te denken. Skupeň rent richting de bal. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Bílko is nu in balbezit. Bílko geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bílko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaniš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bílko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pizarro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bayón krijgt zijn hoofd ertegen. Teslár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kaniš geeft de bal voor. Donca is nu in balbezit. Donca passt de bal met de wreef. Herzog is nu in balbezit. Herzog haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Farah maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bayón rent richting de bal. Valčák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bayón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herzog komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - Zombici 0:1

37e minuut.
Hajdučko verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdučko geeft de bal voor. Herzog rent richting de bal. Bayón is nu in balbezit. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Teslár bokst de bal weg.

39e minuut.
Budíšek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Skupeň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skupeň passt de bal in één keer door. Radecký is nu in balbezit. Radecký haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Herzog de bal. Herzog geeft een lange en hoge pass. Hajdučko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - Zombici 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUFC Sliač 54%, Zombici 46%.
NUFC Sliač - Zombici 0:2

46e minuut.
Kašeľák komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kaniš passt de bal zonder na te denken. Budíšek rent richting de bal. Budíšek geeft de bal voor. Radecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Radecký schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUFC Sliač 49%, Zombici 51%.
NUFC Sliač - Zombici 0:2