Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKB Slovacko Snipers Vištuk
dirty Tactiek Defenzivna
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 58
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari met een sublieme pass. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... Labant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Snipers Vištuk 0:1

13e minuut.
Tarkowski geeft een hoge lob. Klíč kopt de bal weg. Szumilas speelt de bal door. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrari met een snelle inworp. Bieniuk is nu in balbezit. Bieniuk geeft de bal voor. Barbadillo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Guşiţă passt de bal zonder na te denken. Sponga rent richting de bal. Sponga passt de bal met de wreef. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tarkowski geeft de bal voor. Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk passt de bal met de wreef. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Dobrijević trapt de bal weg. Ferrari kopt de bal weg. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Snipers Vištuk 0:2

40e minuut.
Radziński probeert de bal met de borst te controleren. Szumilas probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczek rent richting de bal. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dobrijević rent richting de bal. Barbadillo onderschept slim de pass. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Labant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Snipers Vištuk 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKB Slovacko 61%, Snipers Vištuk 39%.
FKB Slovacko - Snipers Vištuk 0:3

46e minuut.
Szumilas is nu in balbezit. Szumilas passt de bal zonder na te denken. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Pekmez rent richting de bal. Pekmez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guşiţă de bal. Maloudas rent richting de bal. Maloudas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Erostarbe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radziński de bal. Radziński speelt de bal door. Maloudas rent richting de bal. Maloudas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattarella verovert de bal door een tackle van achteren. Mattarella geeft een hoge lob. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo schiet op doel. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Szumilas heeft problemen om de bal te vangen. Szumilas speelt de bal door. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo schiet op doel. Labant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Snipers Vištuk 0:4

60e minuut.
Rzeźniczek met de inworp. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari passt de bal met de wreef. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Jacobic komt het veld opgelopen. Olive komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Barbadillo is nu in balbezit. Dobrijević met een sublieme pass. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Snipers Vištuk 0:5

70e minuut.
Inworp. Klenovič komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dobrijević probeert naar een medespeler te passen. Bieniuk is nu in balbezit. Bieniuk probeert naar een medespeler te passen. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. Labant bokst de bal weg.

82e minuut.
Szumilas is nu in balbezit. Szumilas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rosa Ferreira de bal. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... Dobrijević probeert de bal aan de voet te houden. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Mattarella passt de bal met de wreef. Ferrari met een sublieme pass. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo schiet op doel. Labant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Snipers Vištuk 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKB Slovacko 65%, Snipers Vištuk 35%.
FKB Slovacko - Snipers Vištuk 0:6