Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:52
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Harpia Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17893
Harpia LISTERINE WATER
kuk Tactiek WATER
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 57.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Tverdjak probeert de bal met de borst te controleren. Tverdjak met een sublieme pass. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teroitich is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Râlea geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández kopt de bal weg. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Wasil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - LISTERINE WATER 0:1

16e minuut.
Grković probeert naar een medespeler te passen. Di Rocco rent richting de bal. Di Rocco geeft een lange en hoge pass. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić schiet op doel. Rogański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Inworp. Quang Vũ met een snelle inworp. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea geeft de bal voor. Toledo Fernández maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković verovert de bal door een tackle van achteren. Grković speelt de bal door. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ohman rent richting de bal. Ohman passt de bal zonder na te denken. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell draait met de bal, schiet en ... Rogański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harpia - LISTERINE WATER 1:1

43e minuut.
Ohman rent richting de bal. Ohman passt de bal zonder na te denken. Kewell rent richting de bal. Kewell draait met de bal, schiet en ... Rogański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - LISTERINE WATER 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harpia 56%, LISTERINE WATER 44%.
Harpia - LISTERINE WATER 2:1

62e minuut.
Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea onderschept slim de pass. Râlea passt de bal met de wreef. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harpia - LISTERINE WATER 2:2

64e minuut.
Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijo verovert de bal door een tackle van achteren. Rijo met een sublieme pass. Teroitich rent richting de bal. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wasil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Daar is Ohman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ geeft een lange en hoge pass. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hřebíček probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toledo Fernández is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Râlea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Wasil bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Râlea passt de bal in één keer door. Rijo speelt de bal door. Bajorski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Toledo Fernández de bal. Toledo Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Grković rent richting de bal. Râlea verovert de bal door een tackle van achteren. Râlea geeft een hoge lob. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Wasil bokst de bal weg.

84e minuut.
Rijo met een sublieme pass. Bajorski onderschept slim de pass. Teroitich rent richting de bal. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. Wasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - LISTERINE WATER 2:3

88e minuut.
Ohman is nu in balbezit. Quang Vũ onderschept slim de pass. Quang Vũ geeft de bal voor. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Wasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman passt de bal in één keer door. Quang Vũ speelt de bal door. Teroitich rent richting de bal. Teroitich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harpia 61%, LISTERINE WATER 39%.
Harpia - LISTERINE WATER 2:3