Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:52
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Waldstadion
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 60001
Eintracht Trnava NUFC Sliač
hrrr na ně Tactiek Novy system
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
66.3 gemiddelde waardering 52.6
outstanding Schieten good
formidable Passen good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Badík speelt de bal door. Pernambuco rent richting de bal. Budíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco onderschept slim de pass. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pernambuco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci haalt uit met een fantastische trap. Teslár probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hortêncio is nu in balbezit. Kidala onderschept slim de pass. Skupeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupeň geeft een lange en hoge pass. Furiga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kidala heeft problemen om de bal te vangen. Hortêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kidala zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kidala moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kidala schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Badík probeert naar een medespeler te passen. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco speelt de bal door. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Valčák geeft een lange en hoge pass. Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Muráň met een sublieme pass. Revírník is nu in balbezit. Revírník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Toimela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bossi komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Jurat verovert de bal door een tackle van achteren. Jurat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borrego met de inworp. Revírník geeft een lange en hoge pass. Teslár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Valčák de bal. Havaš geeft een lange en hoge pass. Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Muráň geeft de bal voor. Pernambuco maakt een snoekduik en kopt de bal. Teslár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Gallucci passt de bal in één keer door. Muráň met een sublieme pass. Badík met een sublieme pass. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco haalt uit met een fantastische trap. Teslár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jurat kopt de bal weg. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci draait met de bal, schiet en ... Teslár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 28%, NUFC Sliač 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eintracht Trnava - NUFC Sliač 0:0

50e minuut.
Pernambuco kopt de bal weg. Daar is Valčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revírník rent richting de bal. Revírník draait met de bal, schiet en ... Teslár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - NUFC Sliač 1:0

81e minuut.
Borrego probeert naar een medespeler te passen. Revírník heeft problemen om de bal te vangen. Revírník geeft een lange en hoge pass. Pernambuco krijgt zijn hoofd ertegen. Teslár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - NUFC Sliač 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 25%, NUFC Sliač 75%.
Eintracht Trnava - NUFC Sliač 2:0