Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS Snipers Vištuk
EVRTNG GOES UP Tactiek Defenzivna
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 58.1
outstanding Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Makaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaryan probeert naar een medespeler te passen. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy geeft de bal voor. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Makaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas verovert de bal door een tackle van achteren. Szumilas geeft een hoge lob. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger met een sublieme pass. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Snipers Vištuk 1:0

22e minuut.
Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattarella begaat een overtreding. Törhönen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Suwara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Partel speelt de bal door. Makaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szumilas. Szumilas krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mattarella met een sublieme pass. Virághalmy is nu in balbezit. Mattarella begaat een overtreding. Virághalmy raakt geblesseerd tijdens het duel. Suwara komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Snipers Vištuk 2:0

30e minuut.
Partel speelt de bal door. Suwara is nu in balbezit. Suwara speelt de bal door. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jonas rent richting de bal. Jonas probeert naar een medespeler te passen. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy geeft een lange en hoge pass. Schönenberger maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

38e minuut.
Makaryan passt de bal met de wreef. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Virághalmy de bal. Virághalmy geeft een hoge lob. Schönenberger maakt een snoekduik en kopt de bal. Žoločik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Törhönen rent richting de bal. Törhönen passt de bal met de wreef. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap. Žoločik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Snipers Vištuk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 40%, Snipers Vištuk 60%.
FA GENESIS - Snipers Vištuk 3:0

55e minuut.
Klungelig pakt Ferrari de bal. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferrari krijgt een gele kaart. Törhönen raakt geblesseerd tijdens het duel. Schönenberger neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Žoločik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Jonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonas probeert naar een medespeler te passen. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy geeft de bal voor. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara speelt de bal door. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy geeft een hoge lob. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jonas verovert de bal door een tackle van achteren. Jonas met een sublieme pass. Suwara probeert naar een medespeler te passen. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy geeft een lange en hoge pass. Žoločik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Törhönen rent richting de bal. Törhönen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Snipers Vištuk 4:0

66e minuut.
Makaryan rent richting de bal. Makaryan passt de bal zonder na te denken. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy geeft de bal voor. Törhönen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Törhönen kopt de bal weg. Virághalmy rent richting de bal. Tarkowski begaat een overtreding. Virághalmy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Suwara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schönenberger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Partel bereikt de bal nog maar net als eerste. Partel geeft een hoge lob. Virághalmy kopt de bal weg. Törhönen rent richting de bal. Törhönen draait met de bal, schiet en ... Žoločik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Törhönen rent richting de bal. Schönenberger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şuhutlu. Şuhutlu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Makaryan met een sublieme pass. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy geeft een lange en hoge pass. Žoločik probeert wanhopig de bal te grijpen. Törhönen springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger probeert naar een medespeler te passen. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen draait met de bal, schiet en ... Žoločik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Snipers Vištuk 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 35%, Snipers Vištuk 65%.
FA GENESIS - Snipers Vištuk 5:0