Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:52
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Borovce Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11999
Borovce NUFC Sliač
Remiza Tactiek Novy system
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 49.6
very good Schieten very good
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Wai Lung is nu in balbezit. Kovalenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kidala rent richting de bal. Kidala draait met de bal, schiet en ... Subirats probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - NUFC Sliač 0:1

11e minuut.
Furfaro rent richting de bal. Jajko onderschept slim de pass. Valčák rent richting de bal. Fayolle onderschept slim de pass. Fayolle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Palenzuela is nu in balbezit. Palenzuela passt de bal in één keer door. Budíšek rent richting de bal. Furfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furfaro draait met de bal, schiet en ... Teslár bokst de bal weg. Fayolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayolle draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Palenzuela met de inworp. Corbu is nu in balbezit. Corbu passt de bal zonder na te denken. Fayolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayolle draait met de bal, schiet en ... Teslár bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupeň probeert naar een medespeler te passen. Wai Lung rent richting de bal. Wai Lung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Szczotok rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kidala. Szczotok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szczotok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Furfaro kopt de bal weg. Fayolle heeft problemen om de bal te vangen. Fayolle schiet op doel. Teslár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Skupeň probeert naar een medespeler te passen. Barbuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuš passt de bal in één keer door. Budíšek rent richting de bal. Budíšek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Palenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palenzuela geeft een hoge lob. Jurat is nu in balbezit. Fayolle onderschept slim de pass. Fayolle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borovce 50%, NUFC Sliač 50%.
Borovce - NUFC Sliač 0:1

49e minuut.
Fayolle is nu in balbezit. Fayolle speelt de bal door. Furfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furfaro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Havaš de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Budíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Budíšek probeert naar een medespeler te passen. Wai Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - NUFC Sliač 0:2

74e minuut.
Fayolle rent richting de bal. Furfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajko is nu in balbezit. Fayolle onderschept slim de pass. Fayolle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Palenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Palenzuela met een sublieme pass. Fayolle rent richting de bal. Furfaro is nu in balbezit. Furfaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal zonder na te denken. Fayolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayolle haalt uit met een fantastische trap. Teslár probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borovce 46%, NUFC Sliač 54%.
Borovce - NUFC Sliač 0:2