Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS FK-JANKA
EVRTNG GOES UP Tactiek X
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
61.4 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Makaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Makaryan probeert naar een medespeler te passen. Malčovič rent richting de bal. Malčovič geeft een hoge lob. Suwara springt en kopt de bal. Kniaź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perzak is nu in balbezit. Perzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FK-JANKA 1:0

14e minuut.
Ausanio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makaryan met de inworp. Virághalmy geeft de bal voor. Perzak maakt een snoekduik en kopt de bal. Kniaź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Alfino heeft problemen om de bal te vangen. Makaryan probeert naar een medespeler te passen. Malčovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Malčovič geeft de bal voor. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

18e minuut.
Serafeim rent richting de bal. Hompel verovert de bal door een tackle van achteren. Hompel geeft de bal voor. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap. Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alfino geeft de bal voor. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap. Jasica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak passt de bal in één keer door. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy geeft een hoge lob. Suwara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai geeft een hoge lob. Turčík probeert de bal aan de voet te houden. Furacão rent richting de bal. Furacão haalt uit met een fantastische trap. Jasica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Virághalmy geeft de bal voor. Suwara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ausanio. Ausanio krijgt een gele kaart. Suwara raakt geblesseerd tijdens het duel. Suwara wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Furacão is nu in balbezit. Furacão geeft de bal voor. Turčík met een sublieme pass. MacPhadden rent richting de bal. MacPhadden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ausanio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perzak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hildebrand komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Suwara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 43%, FK-JANKA 57%.
FA GENESIS - FK-JANKA 1:0

51e minuut.
Woyzeck maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy passt de bal in één keer door. Perzak is nu in balbezit. Perzak schiet op doel. Kniaź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Inworp. Makaryan met een snelle inworp. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy geeft de bal voor. Suwara krijgt zijn hoofd ertegen. Kniaź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Suwara probeert naar een medespeler te passen. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy speelt de bal door. Perzak rent richting de bal. Perzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kniaź trapt de bal weg. Malčovič kopt de bal weg. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak haalt uit met een fantastische trap. Kniaź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Woyzeck rent richting de bal. Gollum is nu in balbezit. Malčovič begaat een overtreding. Malčovič krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 34%, FK-JANKA 66%.
FA GENESIS - FK-JANKA 1:0