Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS Harpia
EVERYTHING ENDS Tactiek kuk
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
62.9 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Serafeim met een sublieme pass. Britos bereikt de bal nog maar net als eerste. Britos speelt de bal door. Daar is Makaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makaryan geeft een hoge lob. Wasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Cveklić kopt de bal weg. Kewell is nu in balbezit. Woyzeck begaat een overtreding. Kewell raakt geblesseerd tijdens het duel. Grković wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Perzak passt de bal zonder na te denken. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy geeft een hoge lob. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Grković geeft de bal voor. Partel heeft problemen om de bal te vangen. Cveklić is nu in balbezit. Cveklić haalt uit met een fantastische trap. Jasica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Harpia 0:1

16e minuut.
Wasil probeert naar een medespeler te passen. Malčovič kopt de bal weg. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Malčovič is nu in balbezit. Malčovič geeft de bal voor. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen haalt uit met een fantastische trap. Wasil probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Raczkowski passt de bal met de wreef. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković passt de bal zonder na te denken. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jasica trapt de bal weg van het doel. Makaryan kan de bal niet met de borst controleren. Makaryan geeft een lange en hoge pass. Perzak rent richting de bal. Perzak schiet op doel. Wasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Malčovič is nu in balbezit. Malčovič geeft een hoge lob. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak schiet op doel. Wasil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FA GENESIS - Harpia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 39%, Harpia 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FA GENESIS - Harpia 1:1

50e minuut.
Di Rocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaryan onderschept slim de pass. Makaryan speelt de bal door. Perzak is nu in balbezit. Perzak draait met de bal, schiet en ... Wasil bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jonas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makaryan met een sublieme pass. Perzak rent richting de bal. Perzak schiet op doel. Wasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tverdjak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Britos met de inworp. Malčovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Malčovič geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Jonas geeft een lange en hoge pass. Bajorski kopt de bal weg. Makaryan met een sublieme pass. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen haalt uit met een fantastische trap. Wasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Wasil trapt de bal weg van het doel. Malčovič kopt de bal weg. Bajorski rent richting de bal. Virághalmy verovert de bal door een tackle van achteren. Virághalmy draait met de bal, schiet en ... Wasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Wasil probeert naar een medespeler te passen. Makaryan kan de bal niet met de borst controleren. Makaryan passt de bal in één keer door. Törhönen rent richting de bal. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Waleński geeft een hoge lob. Cveklić kopt de bal weg. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Serafeim de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 29%, Harpia 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FA GENESIS - Harpia 1:1