Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LISTERINE WATER FKB Slovacko
WATER Tactiek dirty
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 51.6
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Pekmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła geeft een hoge lob. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Dobrijević is nu in balbezit. Ahvo verovert de bal door een tackle van achteren. Lindomar rent richting de bal. Teroitich verovert de bal door een tackle van achteren. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ahvo is nu in balbezit. Ahvo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rogański trapt de bal weg. Zsoldos kopt de bal weg. Ahvo is nu in balbezit. Teroitich rent richting de bal. Teroitich schiet op doel. Labant bokst de bal weg.

35e minuut.
Klíč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíč probeert naar een medespeler te passen. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga geeft een hoge lob. Pekmez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kostka kopt de bal weg. Parot probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sponga zal de hoekschop nemen. Maloudas maakt een snoekduik en kopt de bal. Rogański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pekmez rent richting de bal. Kostka onderschept slim de pass. Kostka geeft de bal voor. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lindomar kopt de bal weg. Krupiński heeft problemen om de bal te vangen. Zsoldos is nu in balbezit. Râlea is nu in balbezit. Râlea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LISTERINE WATER 51%, FKB Slovacko 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LISTERINE WATER - FKB Slovacko 0:0

48e minuut.
Kostka geeft een lange en hoge pass. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zsoldos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ahvo kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rijo geeft een hoge lob. Dobrijević kan de bal niet met de borst controleren. Ahvo is nu in balbezit. Ahvo draait met de bal, schiet en ... Labant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - FKB Slovacko 1:0

57e minuut.
Râlea speelt de bal door. Zsoldos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsoldos met een sublieme pass. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Labant bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Inworp. Rijo met de inworp. Râlea geeft een lange en hoge pass. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - FKB Slovacko 2:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olive komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Klenovič komt het veld opgelopen. Jacobic komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Râlea kopt de bal weg. Guşiţă met een sublieme pass. Klungelig pakt Jacobic de bal. Râlea is nu in balbezit. Râlea geeft een hoge lob. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Rijo geeft de bal voor. Guşiţă controleert de bal met de borst. Zsoldos begaat een overtreding. Zsoldos krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Pekmez is nu in balbezit. Kostka onderschept slim de pass. Kostka geeft de bal voor. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich schiet op doel. Labant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Zsoldos rent richting de bal. Zsoldos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olive de bal. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LISTERINE WATER 39%, FKB Slovacko 61%.
LISTERINE WATER - FKB Slovacko 2:0