Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:52
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Borovce Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12000
Borovce Olymp Levice
Deff Tactiek debakel :(
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Herrera rent richting de bal. Fayolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tažandlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayolle verovert de bal door een tackle van achteren. Fayolle geeft een hoge lob. Rodríguez Abad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Furfaro maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez Abad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - Olymp Levice 1:0

11e minuut.
Adamcsik is nu in balbezit. Adamcsik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bowles de bal. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Adamcsik speelt de bal door. Bowles rent richting de bal. Vavoulas is nu in balbezit. Bowles verovert de bal door een tackle van achteren. Bowles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Beblavý is nu in balbezit. Furfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furfaro passt de bal in één keer door. Fayolle is nu in balbezit. Fayolle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - Olymp Levice 2:0

20e minuut.
Vavoulas geeft een lange en hoge pass. Furfaro controleert de bal met de borst. Furfaro passt de bal in één keer door. Daar is Fayolle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fayolle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Díaz Pérez geeft een hoge lob. Herrera is nu in balbezit. Herrera passt de bal in één keer door. Furfaro is nu in balbezit. Furfaro haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Abad bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - Olymp Levice 3:0

35e minuut.
Gôcik geeft een lange en hoge pass. Corbu kopt de bal weg. Frankovič controleert de bal met de borst. Fayolle is nu in balbezit. Fayolle draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Abad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - Olymp Levice 4:0

45e minuut.
Adamcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamcsik speelt de bal door. Bowles rent richting de bal. Bowles draait met de bal, schiet en ... Albert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - Olymp Levice 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borovce 35%, Olymp Levice 65%.
Borovce - Olymp Levice 4:1

57e minuut.
Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera geeft een hoge lob. Furfaro kopt de bal weg. Beblavý heeft problemen om de bal te vangen. Fayolle bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Palenzuela speelt de bal door. Fayolle is nu in balbezit. Fayolle passt de bal zonder na te denken. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Abad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Furfaro rent richting de bal. Furfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - Olymp Levice 5:1

63e minuut.
Palenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Palenzuela speelt de bal door. Corbu geeft een hoge lob. Fayolle rent richting de bal. Fayolle haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Herrera onderschept slim de pass. Herrera met een sublieme pass. Fayolle is nu in balbezit. Fayolle schiet op doel. Na een snelle pass probeert Furfaro de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Toursounidis geeft een hoge lob. Rico kopt de bal weg. Herrera geeft een lange en hoge pass. Furfaro rent richting de bal. Furfaro draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Abad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Beblavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vavoulas passt de bal met de wreef. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Kyseľ verovert de bal door een tackle van achteren. Adamcsik rent richting de bal. Adamcsik geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Tažandlák kopt de bal weg. Herrera is nu in balbezit. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Furfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furfaro haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Abad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fayolle rent richting de bal. Fayolle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - Olymp Levice 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borovce 34%, Olymp Levice 66%.
Borovce - Olymp Levice 6:1