Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:52
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: FK-JANKA Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12154
FK-JANKA FKB Slovacko
X Tactiek dirty
46% Balbezit 54%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 48.9
uitstekend Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Paumann is nu in balbezit. Gollum rent richting de bal. Paumann rent richting de bal. Paumann draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Alfino onderschept slim de pass. Alfino geeft een lange en hoge pass. Weidu probeert de bal aan de voet te houden. Gollum is nu in balbezit. Gollum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Maloudas is nu in balbezit. Sárhidai verovert de bal door een tackle van achteren. Sárhidai passt de bal in één keer door. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Paumann kopt de bal weg. Gollum probeert de bal met de borst te controleren. Dobrijević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gollum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Surman komt bij de bal en schiet. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paumann is nu in balbezit. Paumann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FKB Slovacko 1:0

18e minuut.
Daar is Alfino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfino geeft een hoge lob. Dobrijević heeft problemen om de bal te vangen. Paumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Paumann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Paumann geeft de bal voor. Mazur met een sublieme pass. Surman rent richting de bal. Surman passt de bal zonder na te denken. Mazur geeft een hoge lob. Labant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Surman passt de bal met de wreef. Alfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfino passt de bal in één keer door. Gollum rent richting de bal. Gollum schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Fuchs met de inworp. Sponga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazur. Mazur krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sárhidai passt de bal zonder na te denken. Mazur rent richting de bal. Mazur geeft een lange en hoge pass. Paumann rent richting de bal. Paumann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Fuchs geeft een lange en hoge pass. Dobrijević heeft problemen om de bal te vangen. Paumann kopt de bal weg. Klungelig pakt Gollum de bal. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 32%, FKB Slovacko 68%.
FK-JANKA - FKB Slovacko 1:0

51e minuut.
Inworp. Alfino met een snelle inworp. Paumann rent richting de bal. Paumann geeft een lange en hoge pass. Gollum maakt een snoekduik en kopt de bal. Labant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Krupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński geeft een lange en hoge pass. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas draait met de bal, schiet en ... Kniaź werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klíč geeft een lange en hoge pass. Sárhidai speelt de bal door. Lindomar is nu in balbezit. Paumann verovert de bal door een tackle van achteren. Paumann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Olive komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Doeltrap. Jacobic komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Surman geeft een lange en hoge pass. Olive bereikt de bal nog maar net als eerste. Paumann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paumann krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Wilczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman begaat een overtreding. Wilczkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klenovič komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Jakubiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paumann de bal. Olive rent richting de bal. Paumann onderschept slim de pass. Paumann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Jacobic de bal onder controle te krijgen. Surman geeft de bal voor. Daar is Paumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paumann schiet op doel. Labant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FKB Slovacko 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 45%, FKB Slovacko 55%.
FK-JANKA - FKB Slovacko 2:0