Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LISTERINE WATER Snipers Vištuk
WATER Tactiek Defenzivna
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten good
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Szumilas speelt de bal door. Bieniuk rent richting de bal. Daar is Bieniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniuk geeft een lange en hoge pass. Barbadillo springt en kopt de bal. Rogański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch speelt de bal door. Klungelig pakt Bieniuk de bal. Bieniuk geeft een lange en hoge pass. Barbadillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek passt de bal met de wreef. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Snipers Vištuk 0:1

12e minuut.
Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bieniuk met de inworp. Szumilas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Râlea passt de bal met de wreef. Mattarella is nu in balbezit. Toledo Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rogański trapt de bal weg van het doel. Daar is Teroitich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râlea met een sublieme pass. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Râlea verovert de bal door een tackle van achteren. Râlea met een sublieme pass. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rijo passt de bal zonder na te denken. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas maakt een afschuwelijke overtreding. Szumilas krijgt een gele kaart. Teroitich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Râlea wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LISTERINE WATER - Snipers Vištuk 1:1

38e minuut.
Râlea probeert naar een medespeler te passen. Rijo is nu in balbezit. Mattarella rent richting de bal. Rijo onderschept slim de pass. Rijo geeft een lange en hoge pass. Žoločik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LISTERINE WATER 56%, Snipers Vištuk 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LISTERINE WATER - Snipers Vištuk 1:1

46e minuut.
Barbadillo kopt de bal weg. Daar is Rzeźniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hřebíček zijn tegenspeler op de grond. Hřebíček krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Milanov is nu in balbezit. Milanov geeft de bal voor. Mattarella heeft problemen om de bal te vangen. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mattarella onderschept slim de pass. Szumilas rent richting de bal. Szumilas passt de bal in één keer door. Daar is Bieniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniuk geeft een lange en hoge pass. Rogański bokst de bal weg.

65e minuut.
Parot is nu in balbezit. Parot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruidisch met de inworp. Szumilas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rijo speelt de bal door. Mattarella rent richting de bal. Mattarella geeft de bal voor. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... Rogański bokst de bal weg. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Snipers Vištuk 1:2

72e minuut.
Râlea verovert de bal door een tackle van achteren. Râlea geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández schiet op doel. Žoločik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LISTERINE WATER - Snipers Vištuk 2:2

82e minuut.
Bieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniuk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rosa Ferreira de bal. Rosa Ferreira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Snipers Vištuk 3:2

90e minuut.
Zsoldos passt de bal in één keer door. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea passt de bal met de wreef. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich schiet op doel. Žoločik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LISTERINE WATER 56%, Snipers Vištuk 44%.
LISTERINE WATER - Snipers Vištuk 3:2