Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKB Slovacko Harpia
dirty Tactiek kuk
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 58.2
good Schieten formidable
good Passen solid
very good Verdedigen good


7e minuut.
Waleński speelt de bal door. Madureira geeft de bal voor. Kewell kopt de bal weg. Gorzkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Di Rocco is nu in balbezit. Di Rocco passt de bal met de wreef. Lindomar heeft problemen om de bal te vangen. Gorzkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowski haalt uit met een fantastische trap. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Gorzkowski rent richting de bal. Lindomar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorzkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Rocco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kewell krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Madureira geeft een hoge lob. Dobrijević probeert de bal met de borst te controleren. Gorzkowski onderschept slim de pass. Kewell rent richting de bal. Kewell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Harpia 0:1

15e minuut.
Erostarbe met een sublieme pass. Gorzkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weidu. Gorzkowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gorzkowski kan niet meer verder spelen. Mergiu komt het veld opgelopen. Grković met een snel genomen vrije trap. Kewell springt en kopt de bal. Labant bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Harpia 0:2

16e minuut.
Grković geeft de bal voor. Klíč kan de bal niet met de borst controleren. Kewell is nu in balbezit. Kewell draait met de bal, schiet en ... Labant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Harpia 0:3

23e minuut.
Di Rocco is nu in balbezit. Di Rocco geeft een hoge lob. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu haalt uit met een fantastische trap. Labant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Grković onderschept slim de pass. Grković met een sublieme pass. Mergiu is nu in balbezit. Kewell is nu in balbezit. Kewell draait met de bal, schiet en ... Labant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Harpia 0:4

32e minuut.
Bajorski geeft een hoge lob. Kewell kopt de bal weg. Klíč is nu in balbezit. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grković rent richting de bal. Grković geeft een lange en hoge pass. Mergiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Harpia 0:5

40e minuut.
Mergiu rent richting de bal. Mergiu passt de bal met de wreef. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Harpia 0:6

43e minuut.
Pekmez is nu in balbezit. Grković geeft de bal voor. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKB Slovacko 65%, Harpia 35%.
FKB Slovacko - Harpia 0:6

57e minuut.
Mergiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cveklić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Maloudas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waleński. Maloudas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erostarbe met een snel genomen vrije trap. Pekmez kopt de bal weg. Maloudas is nu in balbezit. Maloudas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olive komt het veld opgelopen. Di Rocco met een snelle inworp. Klungelig pakt Cveklić de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Grković de bal. Grković passt de bal in één keer door. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell schiet op doel. Labant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Harpia 0:7

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jacobic komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Wilczkowski passt de bal in één keer door. Daar is Jacobic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajorski krijgt een gele kaart. Jacobic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erostarbe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jacobic krijgt zijn hoofd ertegen. Wasil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Wilczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira speelt de bal door. Di Rocco met een sublieme pass. Cveklić heeft problemen om de bal te vangen. Cveklić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Klenovič komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ohman rent richting de bal. Ohman geeft de bal voor. Kewell rent richting de bal. Kewell schiet op doel. Labant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Harpia 0:8

80e minuut.
Grković onderschept slim de pass. Grković geeft de bal voor. Kewell kopt de bal weg. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić haalt uit met een fantastische trap. Labant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Grković is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weidu. Grković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cveklić rent richting de bal. Cveklić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Madureira probeert naar een medespeler te passen. Waleński probeert naar een medespeler te passen. Kewell rent richting de bal. Kewell draait met de bal, schiet en ... Labant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Harpia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKB Slovacko 52%, Harpia 48%.
FKB Slovacko - Harpia 0:9