Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:05
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: chelsea 7 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11136
chelsea 7 TJ Skaličan Praznov (ASS)
ok Tactiek baraz
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 50.3
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


12e minuut.
Kolompár passt de bal met de wreef. Aharonyan is nu in balbezit. Vladimirović probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần heeft problemen om de bal te vangen. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:0

15e minuut.
Goldniak is nu in balbezit. Inworp. Goldniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lichner rent richting de bal. Lichner haalt uit met een fantastische trap. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Vladimirović speelt de bal door. Aharonyan heeft problemen om de bal te vangen. Pales rent richting de bal. Aharonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aharonyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sadoyan is nu in balbezit. Sadoyan passt de bal in één keer door. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. Hrubý maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Simek onderschept slim de pass. Simek passt de bal zonder na te denken. Kadlec is nu in balbezit. Kadlec schiet op doel. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chelsea 7 - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:1

28e minuut.
Vladimirović rent richting de bal. Blanár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vladimirović raakt geblesseerd tijdens het duel. Vladimirović met een snel genomen vrije trap. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - TJ Skaličan Praznov (ASS) 2:1

31e minuut.
Sadoyan geeft een lange en hoge pass. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihálik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihálik krijgt een gele kaart. Mai Trần is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Briga neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - TJ Skaličan Praznov (ASS) 3:1

33e minuut.
Simek is nu in balbezit. Vladimirović probeert naar een medespeler te passen. Briga probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kadlec rent richting de bal. Chodoń onderschept slim de pass. Chodoń probeert naar een medespeler te passen. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Simek bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga is nu in balbezit. Biksadský rent richting de bal. Mai Trần onderschept slim de pass. Mai Trần draait met de bal, schiet en ... Hrubý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Briga passt de bal zonder na te denken. Uram bereikt de bal nog maar net als eerste. Uram passt de bal zonder na te denken. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... Hrubý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Vladimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirović passt de bal met de wreef. Briga is nu in balbezit. Briga geeft een lange en hoge pass. Mai Trần maakt een snoekduik en kopt de bal. Hrubý bokst de bal weg. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - TJ Skaličan Praznov (ASS) 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 29%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 71%.
chelsea 7 - TJ Skaličan Praznov (ASS) 4:1

48e minuut.
Mihálik met een sublieme pass. Uram is nu in balbezit. Uram met een sublieme pass. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sadoyan speelt de bal door. Aharonyan kan de bal niet met de borst controleren. Biksadský bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... Hrubý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Sadoyan de bal onder controle te krijgen. Briga geeft een hoge lob. Aharonyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Briga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Škvir de bal onder controle te krijgen. Uram is nu in balbezit. Uram geeft een lange en hoge pass. Mai Trần maakt een snoekduik en kopt de bal. Hrubý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Škvir geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Briga de bal. Briga geeft een lange en hoge pass. Hrubý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mai Trần maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Briga met een sublieme pass. Daar is Vladimirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirović passt de bal in één keer door. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sadoyan is nu in balbezit. Sadoyan met een sublieme pass. Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga schiet op doel. Hrubý maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Boris geeft een lange en hoge pass. Škvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Trần kan de bal niet met de borst controleren. Mai Trần schiet op doel. Hrubý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Aharonyan rent richting de bal. Vladimirović rent richting de bal. Vladimirović passt de bal met de wreef. Briga rent richting de bal. Briga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pales geeft een hoge lob. Pršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolompár begaat een overtreding. Kolompár krijgt een gele kaart. Pršek raakt geblesseerd tijdens het duel. Simek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lichner maakt een snoekduik en kopt de bal. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 43%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 57%.
chelsea 7 - TJ Skaličan Praznov (ASS) 4:1