Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:50
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Palác SOVIETOV
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 31318
kridla sovietov KGB FK Mladosť Myjava
T-34 Tactiek Vavara
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Doknić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollaín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doknić raakt geblesseerd tijdens het duel. Hariton met een snel genomen vrije trap. Tziolis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Hariton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertrand-Demanes verovert de bal door een tackle van achteren. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. Piering maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - FK Mladosť Myjava 1:0

22e minuut.
Linowski passt de bal zonder na te denken. Niiniviita is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adalı. Adalı krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Adalı speelt de bal door. Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal zonder na te denken. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis schiet op doel. Piering verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Niiniviita met de inworp. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Peregudovas probeert naar een medespeler te passen. Wasiewicz is nu in balbezit. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Šnajder controleert de bal met de borst. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg passt de bal met de wreef. Leśniowski rent richting de bal. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 46%, FK Mladosť Myjava 54%.
kridla sovietov KGB - FK Mladosť Myjava 1:0

48e minuut.
Latocha probeert naar een medespeler te passen. Hanacsek rent richting de bal. Doknić onderschept slim de pass. Doknić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - FK Mladosť Myjava 2:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Doknić de bal onder controle te krijgen. Inworp. Hanacsek met de inworp. Doknić is nu in balbezit. Doknić schiet op doel. Piering bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Klungelig pakt Linowski de bal. Leśniowski rent richting de bal. Šnajder begaat een overtreding. Šnajder krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Niiniviita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szeląg speelt de bal door. Peregudovas geeft de bal voor. Leśniowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - FK Mladosť Myjava 2:1

68e minuut.
Hanacsek rent richting de bal. Hanacsek passt de bal met de wreef. Peregudovas is nu in balbezit. Peregudovas geeft een lange en hoge pass. Leśniowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Latocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Latocha passt de bal met de wreef. Doknić rent richting de bal. Doknić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - FK Mladosť Myjava 3:1

72e minuut.
Kusienicki komt het veld opgelopen. Walter komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hariton kopt de bal weg. Klungelig pakt Hanacsek de bal. Latocha is nu in balbezit. Latocha geeft een hoge lob. Tziolis maakt een snoekduik en kopt de bal. Piering probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Latocha passt de bal zonder na te denken. Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal met de wreef. Doknić is nu in balbezit. Doknić draait met de bal, schiet en ... Piering probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Contreras met de inworp. Kusienicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusienicki passt de bal zonder na te denken. Wasiewicz is nu in balbezit. Wasiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Kurzentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov passt de bal in één keer door. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. Piering probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - FK Mladosť Myjava 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 54%, FK Mladosť Myjava 46%.
kridla sovietov KGB - FK Mladosť Myjava 4:1