Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:50
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Anfield Road
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 31288
FC LIVERPOOL 1984 CF Čukaričky Dechtice
442 Tactiek baraz
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Maska geeft een lange en hoge pass. Portillo kopt de bal weg. Alić is nu in balbezit. Alić geeft een lange en hoge pass. Mącik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Maska speelt de bal door. Alić rent richting de bal. Alić passt de bal met de wreef. Mącik rent richting de bal. Mącik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Horvat passt de bal zonder na te denken. Tobiáš is nu in balbezit. Tobiáš geeft een lange en hoge pass. Mącik maakt een snoekduik en kopt de bal. Prudêncio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LIVERPOOL 1984 - CF Čukaričky Dechtice 0:1

23e minuut.
Mazal probeert naar een medespeler te passen. Gatner probeert naar een medespeler te passen. Artero bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Horvat kopt de bal weg. Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš probeert naar een medespeler te passen. Mącik rent richting de bal. Mącik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Alić onderschept slim de pass. Alić geeft een lange en hoge pass. Loftus-Cheek rent richting de bal. Mącik onderschept slim de pass. Mącik haalt uit met een fantastische trap. Prudêncio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Mącik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Portillo neemt vlug de vrije trap. Horvat met een sublieme pass. Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tobiáš passt de bal zonder na te denken. Eichert verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tobiáš neemt de hoekschop. Mącik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LIVERPOOL 1984 54%, CF Čukaričky Dechtice 46%.
FC LIVERPOOL 1984 - CF Čukaričky Dechtice 0:1

49e minuut.
Pikkor trapt de bal weg van het doel. Horvat kopt de bal weg. Loftus-Cheek rent richting de bal. Mącik verovert de bal door een tackle van achteren. Mącik schiet op doel. Prudêncio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tobiáš met een sublieme pass. Mącik rent richting de bal. Spirlet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spirlet krijgt een gele kaart. Mącik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tobiáš komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Horvat passt de bal zonder na te denken. Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš geeft een hoge lob. Mącik is nu in balbezit. Mącik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Carnovale kopt de bal weg. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Alić geeft een lange en hoge pass. Daar is Mącik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mącik schiet op doel. Prudêncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Portillo passt de bal in één keer door. Inworp. Karwan met een snelle inworp. Alić geeft een hoge lob. Mącik maakt een snoekduik en kopt de bal. Prudêncio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal in één keer door. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik draait met de bal, schiet en ... Prudêncio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LIVERPOOL 1984 - CF Čukaričky Dechtice 0:2

78e minuut.
Travolta met een snelle inworp. Berner met een sublieme pass. Artero is nu in balbezit. Artero schiet op doel. Pikkor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LIVERPOOL 1984 - CF Čukaričky Dechtice 1:2

83e minuut.
Gatner passt de bal zonder na te denken. Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Horvat krijgt een gele kaart. Duy Khánh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gatner wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LIVERPOOL 1984 54%, CF Čukaričky Dechtice 46%.
FC LIVERPOOL 1984 - CF Čukaričky Dechtice 1:2