Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BA RENDEZ 1.FC POVAZSKY CHLMEC
SOS Tactiek pokus na Tinkos
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 67.4
solid Schieten incredible
adequate Passen formidable
good Verdedigen formidable


1e minuut.
Lénárt kopt de bal weg. Durbailo rent richting de bal. Buján begaat een overtreding. Buján krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Remacle heeft problemen om de bal te vangen. Soldini Bozzi is nu in balbezit. Šimůnek onderschept slim de pass. Šimůnek geeft een lange en hoge pass. Durbailo krijgt zijn hoofd ertegen. Helbik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Łojek heeft problemen om de bal te vangen. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassarini verovert de bal door een tackle van achteren. Cassarini geeft een hoge lob. Durbailo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Buján is nu in balbezit. Smart verovert de bal door een tackle van achteren. Smart geeft een hoge lob. Durbailo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:1

10e minuut.
Remacle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárt is nu in balbezit. Lénárt passt de bal met de wreef. Durbailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbailo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Paillard met een sublieme pass. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart passt de bal in één keer door. Durbailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbailo draait met de bal, schiet en ... Helbik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maurice geeft de bal voor. Paillard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gasnier. Gasnier krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Giorgio met een sublieme pass. Šimůnek is nu in balbezit. Šimůnek passt de bal zonder na te denken. Daar is Smart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smart geeft een hoge lob. Helbik bokst de bal weg. Durbailo rent richting de bal. Durbailo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:2

16e minuut.
Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasnier rent richting de bal. Gasnier met een sublieme pass. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Lénárt passt de bal met de wreef. Šimůnek rent richting de bal. Šimůnek geeft een hoge lob. Durbailo springt en kopt de bal. Helbik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:3

18e minuut.
Ovedenie speelt de bal door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbailo haalt uit met een fantastische trap. Helbik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Durbailo is nu in balbezit. Durbailo passt de bal zonder na te denken. Paillard is nu in balbezit. Paillard geeft een lange en hoge pass. Lénárt springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Łojek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stănică raakt geblesseerd tijdens het duel. Ovedenie legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:3

25e minuut.
Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard passt de bal in één keer door. Šimůnek geeft de bal voor. Durbailo is nu in balbezit. Durbailo haalt uit met een fantastische trap. Helbik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mâţea speelt de bal door. Šimůnek met een sublieme pass. Daar is Lénárt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lénárt geeft een lange en hoge pass. Durbailo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mâţea kopt de bal weg. Šimůnek heeft problemen om de bal te vangen. Šimůnek probeert naar een medespeler te passen. Lénárt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárt schiet op doel. Helbik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Smart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smart geeft een lange en hoge pass. Maurice rent richting de bal. Lénárt verovert de bal door een tackle van achteren. Lénárt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Šimůnek rent richting de bal. Šimůnek probeert naar een medespeler te passen. Lénárt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárt schiet op doel. Helbik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:4

39e minuut.
Durbailo is nu in balbezit. Couto verovert de bal door een tackle van achteren. Smart onderschept slim de pass. Smart geeft de bal voor. Lénárt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Łojek probeert naar een medespeler te passen. Lénárt rent richting de bal. Lénárt passt de bal met de wreef. Durbailo rent richting de bal. Durbailo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gasnier kan de bal niet met de borst controleren. Paillard is nu in balbezit. Gasnier begaat een overtreding. Gasnier krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 74%, 1.FC POVAZSKY CHLMEC 26%.
FK BA RENDEZ - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:4

46e minuut.
Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard geeft een lange en hoge pass. Durbailo kopt de bal weg. Lénárt is nu in balbezit. Lénárt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:5

49e minuut.
Helbik trapt de bal weg van het doel. Cassarini kopt de bal weg. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard geeft een hoge lob. Durbailo springt en kopt de bal. Helbik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Inworp. Obara komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Paillard is nu in balbezit. Paillard speelt de bal door. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart geeft een hoge lob. Lénárt maakt een snoekduik en kopt de bal. Helbik bokst de bal weg.

58e minuut.
Šimůnek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obara de bal. Komornicki rent richting de bal. Obara onderschept slim de pass. Obara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:6

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sabou komt het veld opgelopen. Chwast komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Smart rent richting de bal. Smart passt de bal zonder na te denken. Obara is nu in balbezit. Obara haalt uit met een fantastische trap. Helbik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:7

79e minuut.
Chwast is nu in balbezit. Chwast geeft een lange en hoge pass. Maurice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárt onderschept slim de pass. Lénárt schiet op doel. Helbik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ovedenie is nu in balbezit. Giorgio speelt de bal door. Stănică is nu in balbezit. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Obara verovert de bal door een tackle van achteren. Maurice rent richting de bal. Lénárt onderschept slim de pass. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ... Helbik bokst de bal weg.

90e minuut.
Smart kopt de bal weg. Lénárt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárt passt de bal in één keer door. Obara heeft problemen om de bal te vangen. Obara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 72%, 1.FC POVAZSKY CHLMEC 28%.
FK BA RENDEZ - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:7