Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BA RENDEZ Myjavskí Kopaničiari
SOS Tactiek Myjavské koléčko
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 62.4
good Schieten formidable
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Couto is nu in balbezit. Janiš verovert de bal door een tackle van achteren. Janiš geeft een lange en hoge pass. Roháč rent richting de bal. Roháč schiet op doel. Helbik bokst de bal weg.

5e minuut.
Hajtinger met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soldini Bozzi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Stănică de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bobeş speelt de bal door. Hajtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtinger passt de bal in één keer door. Malarz rent richting de bal. Malarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hajtinger is nu in balbezit. Buján begaat een overtreding. Hajtinger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nezbeda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roháč is nu in balbezit. Roháč haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Pantino verovert de bal door een tackle van achteren. Janiš probeert naar een medespeler te passen. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Roháč schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malarz rent richting de bal. Malarz schiet op doel. Helbik bokst de bal weg.

27e minuut.
Janiš geeft een hoge lob. Roháč is nu in balbezit. Roháč passt de bal met de wreef. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz schiet op doel. Helbik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Hajtinger speelt de bal door. Nezbeda is nu in balbezit. Nezbeda passt de bal met de wreef. Malarz rent richting de bal. Malarz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Helbik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Helbik niet meer kan verder spelen. Beuselinck komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Malarz rent richting de bal. Remacle onderschept slim de pass. Hajtinger verovert de bal door een tackle van achteren. Hajtinger geeft een hoge lob. Daar is Molkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roháč is nu in balbezit. Roháč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Myjavskí Kopaničiari 0:1

44e minuut.
Buján is nu in balbezit. Janiš rent richting de bal. Janiš passt de bal met de wreef. Malarz rent richting de bal. Malarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Halula komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 75%, Myjavskí Kopaničiari 25%.
FK BA RENDEZ - Myjavskí Kopaničiari 0:1

46e minuut.
Nezbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezbeda met een sublieme pass. Roháč heeft problemen om de bal te vangen. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz draait met de bal, schiet en ... Beuselinck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Janiš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nezbeda de bal. Maurice legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maurice krijgt een gele kaart. Nezbeda raakt geblesseerd tijdens het duel. Malarz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Myjavskí Kopaničiari 0:2

50e minuut.
Hajtinger speelt de bal door. Roháč rent richting de bal. Bobeş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bobeş krijgt een gele kaart. Roháč raakt geblesseerd tijdens het duel. Malarz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Dulaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulaj geeft de bal voor. Roháč kopt de bal weg. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz haalt uit met een fantastische trap. Beuselinck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Halula is nu in balbezit. Halula geeft de bal voor. Roháč kopt de bal weg. Malarz is nu in balbezit. Malarz draait met de bal, schiet en ... Beuselinck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Hajtinger speelt de bal door. Roháč is nu in balbezit. Couto rent richting de bal. Roháč onderschept slim de pass. Roháč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Myjavskí Kopaničiari 0:3

61e minuut.
Malarz kopt de bal weg. Nezbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezbeda geeft een lange en hoge pass. Roháč maakt een snoekduik en kopt de bal. Beuselinck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Myjavskí Kopaničiari 0:4

64e minuut.
Janiš onderschept slim de pass. Janiš speelt de bal door. Malarz rent richting de bal. Malarz draait met de bal, schiet en ... Beuselinck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Myjavskí Kopaničiari 0:5

69e minuut.
Daar is Malarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malarz speelt de bal door. Nezbeda probeert naar een medespeler te passen. Roháč is nu in balbezit. Roháč schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Beuselinck trapt de bal weg. Janiš rent richting de bal. Janiš probeert naar een medespeler te passen. Nezbeda is nu in balbezit. Nezbeda geeft de bal voor. Beuselinck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buján probeert naar een medespeler te passen. Gasnier speelt de bal door. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Roháč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 69%, Myjavskí Kopaničiari 31%.
FK BA RENDEZ - Myjavskí Kopaničiari 0:5