Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trnava12 PlastovFC
532+ Tactiek totdef
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten solid
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Lokman probeert naar een medespeler te passen. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik geeft een lange en hoge pass. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadzhev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dasadon onderschept slim de pass. Dasadon geeft de bal voor. Milanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı onderschept slim de pass. Yozgatlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Żurawek is nu in balbezit. Pias begaat een overtreding. Żurawek raakt geblesseerd tijdens het duel. Morong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadzhev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gadzhev met een sublieme pass. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik passt de bal zonder na te denken. Żurawek heeft problemen om de bal te vangen. Żurawek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Pavón Barahona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Notaro komt het veld opgelopen. Mondillo met een snelle inworp. Morong rent richting de bal. Morong geeft een hoge lob. Żurawek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Morong rent richting de bal. Morong passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lokman de bal. Lokman geeft een hoge lob. Żurawek rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 66%, PlastovFC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trnava12 - PlastovFC 0:0

51e minuut.
Lokman is nu in balbezit. Lokman met een sublieme pass. Mondillo met een sublieme pass. Gadzhev rent richting de bal. Gadzhev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Meichtry de bal. Gadzhev rent richting de bal. Meichtry begaat een overtreding. Meichtry krijgt een gele kaart. Gadzhev raakt geblesseerd tijdens het duel. Morong wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pias rent richting de bal. Gadzhev verovert de bal door een tackle van achteren. Żurawek is nu in balbezit. Gadzhev rent richting de bal. Gadzhev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sánchez Quiroga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Meichtry met de inworp. Hadač bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadač geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hadač heeft problemen om de bal te vangen. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadzhev met een sublieme pass. Żurawek is nu in balbezit. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Urgela onderschept slim de pass. Morong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urgela. Morong roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Morong kan niet meer verder spelen. Bessenyei komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mondillo passt de bal zonder na te denken. Bessenyei rent richting de bal. Hadač tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hadač krijgt een gele kaart. Bessenyei raakt geblesseerd tijdens het duel. Bessenyei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pias de bal. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek schiet op doel. Winek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Bessenyei passt de bal zonder na te denken. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gadzhev de bal. Gadzhev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 68%, PlastovFC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trnava12 - PlastovFC 0:0