Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BA RENDEZ gisbernau
SOS Tactiek popic
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten very good
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Buján passt de bal met de wreef. Gasnier bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ismail maakt een afschuwelijke overtreding. bin Ismail krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gasnier onderschept slim de pass. Pedrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrosa speelt de bal door. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Remacle geeft een lange en hoge pass. bin Ismail rent richting de bal. bin Ismail passt de bal met de wreef. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Buján is nu in balbezit. Moczybród verovert de bal door een tackle van achteren. Moczybród passt de bal met de wreef. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Moczybród passt de bal zonder na te denken. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail probeert naar een medespeler te passen. Tzimas is nu in balbezit. Tzimas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - gisbernau 0:1

39e minuut.
Couto rent richting de bal. Couto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Facio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Ismail geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
bin Ismail passt de bal zonder na te denken. Facio is nu in balbezit. Facio probeert naar een medespeler te passen. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald schiet op doel. Helbik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Moczybród passt de bal zonder na te denken. Moilanen is nu in balbezit. Moilanen geeft de bal voor. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moilanen met een snelle inworp. Moczybród is nu in balbezit. Moczybród geeft een lange en hoge pass. Daar is Bobeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 79%, gisbernau 21%.
FK BA RENDEZ - gisbernau 0:1

60e minuut.
bin Ismail kopt de bal weg. Daar is Buján, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczybród probeert naar een medespeler te passen. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Facio rent richting de bal. Facio geeft een hoge lob. Daar is Remacle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald schiet op doel. Helbik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Moczybród rent richting de bal. Grunvald is nu in balbezit. Moczybród is nu in balbezit. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Facio is nu in balbezit. Facio geeft een hoge lob. Remacle onderschept slim de pass. Moilanen rent richting de bal. Moilanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Amberg onderschept slim de pass. Amberg speelt de bal door. Luder heeft problemen om de bal te vangen. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 76%, gisbernau 24%.
FK BA RENDEZ - gisbernau 0:1