Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Análna Fisúra Dynamo Hatalov
442 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Bozík met een sublieme pass. Štofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofa geeft een lange en hoge pass. Hantsák heeft problemen om de bal te vangen. Hantsák draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bojsa geeft de bal voor. Selnekovič rent richting de bal. Selnekovič geeft een lange en hoge pass. Hantsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantsák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Šalko heeft problemen om de bal te vangen. Kotulič rent richting de bal. Kotulič speelt de bal door. Duchovný is nu in balbezit. Duchovný haalt uit met een fantastische trap. Zemen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Schabo rent richting de bal. Bozík onderschept slim de pass. Bozík probeert naar een medespeler te passen. Hantsák is nu in balbezit. Hantsák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Geroč passt de bal met de wreef. Csalák bereikt de bal nog maar net als eerste. Csalák passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hantsák de bal. Hantsák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Blažko geeft een hoge lob. Kočisko kan de bal niet met de borst controleren. Kočisko geeft een lange en hoge pass. Bozík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Šmyk met een harde bal richting middenveld. Kočisko kopt de bal weg. Hantsák rent richting de bal. Hantsák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Kočisko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geroč onderschept slim de pass. Csalák geeft een hoge lob. Hantsák is nu in balbezit. Hantsák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Selnekovič passt de bal zonder na te denken. Hantsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažko rent richting de bal. Hantsák onderschept slim de pass. Hantsák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bozík onderschept slim de pass. Bozík passt de bal in één keer door. Hantsák rent richting de bal. Hantsák draait met de bal, schiet en ... Šmyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guba bereikt de bal nog maar net als eerste. Guba passt de bal in één keer door. Vybýral heeft problemen om de bal te vangen. Bozík is nu in balbezit. Bozík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Análna Fisúra - Dynamo Hatalov 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Análna Fisúra 57%, Dynamo Hatalov 43%.
Análna Fisúra - Dynamo Hatalov 0:1

56e minuut.
Bozík verovert de bal door een tackle van achteren. Bozík geeft een hoge lob. Hantsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantsák schiet op doel. Klungelig pakt Guba de bal. Šmyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guba is nu in balbezit. Guba draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Šalko rent richting de bal. Bozík is nu in balbezit. Bozík met een sublieme pass. Hantsák rent richting de bal. Hantsák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Análna Fisúra 64%, Dynamo Hatalov 36%.
Análna Fisúra - Dynamo Hatalov 0:1