Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santrio Láza FC Poleno
Fetak Riško Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
54 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 22.5
formidable Schieten average
very good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Kryštofík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryštofík met een sublieme pass. Fejér is nu in balbezit. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Fenčák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Madola de bal. Fejér is nu in balbezit. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Fenčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Hladký trapt de bal weg van het doel. Hložek kopt de bal weg. Horanský heeft problemen om de bal te vangen. Fejér is nu in balbezit. Fejér schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Madola bereikt de bal nog maar net als eerste. Madola geeft een hoge lob. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ... Fenčák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Kryštofík verovert de bal door een tackle van achteren. Schabo probeert naar een medespeler te passen. Hložek probeert naar een medespeler te passen. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fenčák probeert naar een medespeler te passen. Grisa kopt de bal weg. Fejér is nu in balbezit. Fejér schiet op doel. Fenčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 1:0

11e minuut.
Kubizňák geeft de bal voor. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík met een sublieme pass. Fejér is nu in balbezit. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Horanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrilák onderschept slim de pass. Havrilák met een sublieme pass. Fejér is nu in balbezit. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kryštofík rent richting de bal. Schabo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kryštofík raakt geblesseerd tijdens het duel. Hamborský met een snel genomen vrije trap. Fejér kopt de bal weg. Madola heeft problemen om de bal te vangen. Havrilák onderschept slim de pass. Havrilák schiet op doel. Fenčák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 2:0

16e minuut.
Havrilák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrilák speelt de bal door. Fejér is nu in balbezit. Klungelig pakt Fejér de bal. Fejér draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Havrilák kopt de bal weg. Fejér heeft problemen om de bal te vangen. Fejér passt de bal met de wreef. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 3:0

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fenčák trapt de bal weg van het doel. Grisa kopt de bal weg. Fejér heeft problemen om de bal te vangen. Fejér draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kryštofík passt de bal in één keer door. Hamborský geeft een lange en hoge pass. Daar is Hladký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havrilák rent richting de bal. Havrilák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Kryštofík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schabo begaat een overtreding. Kryštofík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kryštofík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Havrilák krijgt zijn hoofd ertegen. Fenčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hamborský verovert de bal door een tackle van achteren. Hamborský geeft een lange en hoge pass. Hladký rent richting de bal. Fejér verovert de bal door een tackle van achteren. Fejér schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Balošík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér schiet op doel. Fenčák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 4:0

30e minuut.
Rebro passt de bal zonder na te denken. Perina rent richting de bal. Perina passt de bal zonder na te denken. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fenčák trapt de bal weg van het doel. Havrilák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrilák passt de bal in één keer door. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Perina rent richting de bal. Kryštofík verovert de bal door een tackle van achteren. Kryštofík passt de bal zonder na te denken. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kryštofík passt de bal met de wreef. Havrilák is nu in balbezit. Havrilák met een sublieme pass. Fejér rent richting de bal. Fejér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hamborský kopt de bal weg. Daar is Havrilák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havrilák passt de bal in één keer door. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 5:0

44e minuut.
Doeltrap. Fenčák trapt de bal weg van het doel. Kryštofík probeert naar een medespeler te passen. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 21%, FC Poleno 79%.
Santrio Láza - FC Poleno 6:0

47e minuut.
Perina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík verovert de bal door een tackle van achteren. Kryštofík passt de bal in één keer door. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Fenčák trapt de bal weg van het doel. Havrilák kopt de bal weg. Daar is Horanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fenčák met een harde bal richting middenveld. Havrilák kopt de bal weg. Madola is nu in balbezit. Fejér verovert de bal door een tackle van achteren. Fejér schiet op doel. Fenčák bokst de bal weg. Balošík kopt de bal weg. Fejér is nu in balbezit. Horanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér is nu in balbezit. Fejér draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 7:0

54e minuut.
Havrilák geeft een hoge lob. Kryštofík kan de bal niet met de borst controleren. Kryštofík met een sublieme pass. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kryštofík neemt de hoekschop. Fejér is nu in balbezit. Havrilák is nu in balbezit. Havrilák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 8:0

66e minuut.
Kryštofík passt de bal zonder na te denken. Havrilák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér is nu in balbezit. Fejér draait met de bal, schiet en ... Fenčák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 9:0

68e minuut.
Havrilák passt de bal zonder na te denken. Hložek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hložek passt de bal in één keer door. Daar is Fejér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Havrilák geeft een lange en hoge pass. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík probeert naar een medespeler te passen. Fejér is nu in balbezit. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kubizňák geeft een lange en hoge pass. Balošík kopt de bal weg. Horanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér onderschept slim de pass. Fejér haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 10:0

76e minuut.
Kryštofík heeft problemen om de bal te vangen. Kryštofík passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Perina de bal. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel. Fenčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Madola geeft een hoge lob. Hložek kopt de bal weg. Klungelig pakt Schabo de bal. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Havrilák rent richting de bal. Havrilák passt de bal in één keer door. Hložek heeft problemen om de bal te vangen. Havrilák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrilák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Hladký geeft een hoge lob. Inworp. Havrilák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fejér de bal. Fejér haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fenčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Schabo rent richting de bal. Kryštofík onderschept slim de pass. Kryštofík probeert naar een medespeler te passen. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Fenčák probeert naar een medespeler te passen. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík speelt de bal door. Fejér rent richting de bal. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 11:0

86e minuut.
Hložek geeft een lange en hoge pass. Fejér kopt de bal weg. Klungelig pakt Havrilák de bal. Fejér is nu in balbezit. Fejér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Poleno 12:0

88e minuut.
Madola bereikt de bal nog maar net als eerste. Madola geeft de bal voor. Klungelig pakt Schabo de bal. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ... Fenčák bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 25%, FC Poleno 75%.
Santrio Láza - FC Poleno 12:0