Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MFK Devínska nová Ves BA Análna Fisúra
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Sejčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchovný begaat een overtreding. Sejčík raakt geblesseerd tijdens het duel. Sejčík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kercho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontul is nu in balbezit. Kontul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Adzima speelt de bal door. Duchovný rent richting de bal. Šafár bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchovný onderschept slim de pass. Duchovný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Duchovný raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kadelák komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Sejčík geeft een hoge lob. Schabo kopt de bal weg. Šafár bereikt de bal nog maar net als eerste. Vybýral onderschept slim de pass. Vybýral geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Devínska nová Ves BA - Análna Fisúra 0:1

26e minuut.
Hasaj heeft problemen om de bal te vangen. Steč bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hasaj zijn tegenspeler op de grond. Hasaj krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Steč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steč geeft een lange en hoge pass. Šafár probeert de bal aan de voet te houden. Kotulič is nu in balbezit. Kotulič draait met de bal, schiet en ... Kožený probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Schabo passt de bal in één keer door. Kadelák is nu in balbezit. Kadelák passt de bal met de wreef. Kotulič rent richting de bal. Kotulič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Devínska nová Ves BA 60%, Análna Fisúra 40%.
MFK Devínska nová Ves BA - Análna Fisúra 0:1

47e minuut.
Steč onderschept slim de pass. Kotulič rent richting de bal. Kotulič passt de bal in één keer door. Kadelák is nu in balbezit. Kadelák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Schabo kopt de bal weg. Kadelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotulič is nu in balbezit. Kadelák is nu in balbezit. Kadelák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Šafár bereikt de bal nog maar net als eerste. Šafár geeft de bal voor. Klungelig pakt Bojsa de bal. Kontul rent richting de bal. Kontul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Steč geeft de bal voor. Geroč rent richting de bal. Geroč passt de bal zonder na te denken. Kadelák rent richting de bal. Kadelák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Devínska nová Ves BA - Análna Fisúra 0:2

77e minuut.
Blažko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cavara met een snelle inworp. Makar rent richting de bal. Makar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kadelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadelák passt de bal in één keer door. Kotulič rent richting de bal. Kotulič haalt uit met een fantastische trap. Kožený maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Schabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinkovský geeft een lange en hoge pass. Hačavský rent richting de bal. Hačavský geeft een lange en hoge pass. Šmyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Devínska nová Ves BA 47%, Análna Fisúra 53%.
MFK Devínska nová Ves BA - Análna Fisúra 0:2