Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK INTER BA Dynamo Hatalov
Vitara Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
49 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 20.9
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Grabkowski met een sublieme pass. Remko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş verovert de bal door een tackle van achteren. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Zemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 1:0

5e minuut.
Anh Khiêm speelt de bal door. Collauto rent richting de bal. Collauto speelt de bal door. Grabkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grabkowski geeft een lange en hoge pass. Zemen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collauto met een snelle inworp. Ponce geeft een hoge lob. Ergüneş geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ponce de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Laska heeft problemen om de bal te vangen. Laska geeft een hoge lob. Grabkowski speelt de bal door. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Doeltrap. Zemen trapt de bal weg van het doel. Ponce kopt de bal weg. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Laska passt de bal in één keer door. Grabkowski probeert naar een medespeler te passen. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap. Zemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 2:0

23e minuut.
Zemen trapt de bal weg. Ponce kopt de bal weg. Ergüneş probeert de bal met de borst te controleren. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Masalov geeft een hoge lob. Laska met een sublieme pass. Klungelig pakt Šalko de bal. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ergüneş onderschept slim de pass. Ergüneş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grabkowski de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... Zemen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 3:0

30e minuut.
Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski passt de bal met de wreef. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zemen geeft de bal voor. Inworp. Laska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponce probeert de bal met de borst te controleren. Ponce geeft een hoge lob. Zemen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Zemen met een sublieme pass. Anh Khiêm geeft een lange en hoge pass. Laska kopt de bal weg. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Anh Khiêm onderschept slim de pass. Anh Khiêm passt de bal in één keer door. Ergüneş heeft problemen om de bal te vangen. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 4:0

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laska zal de hoekschop nemen. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Zemen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 5:0

42e minuut.
Beblavý geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collauto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponce is nu in balbezit. Ponce geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Grabkowski de bal. Grabkowski passt de bal in één keer door. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 6:0

44e minuut.
Grabkowski passt de bal in één keer door. Collauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Collauto geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ergüneş de bal onder controle te krijgen. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zemen trapt de bal weg. Ponce kopt de bal weg. Ergüneş rent richting de bal. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK INTER BA 26%, Dynamo Hatalov 74%.
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 7:0

46e minuut.
Hantsák rent richting de bal. Bozík rent richting de bal. Hantsák probeert naar een medespeler te passen. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Kočisko heeft problemen om de bal te vangen. Collauto probeert naar een medespeler te passen. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... Zemen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Selnekovič verovert de bal door een tackle van achteren. Selnekovič geeft de bal voor. Ponce geeft een hoge lob. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap. Zemen bokst de bal weg. Beblavý is nu in balbezit. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş schiet op doel. Zemen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Collauto geeft de bal voor. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... Zemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csalák probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Selnekovič de bal onder controle te krijgen. Laska rent richting de bal. Laska schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Šalko de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap. Zemen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 8:0

52e minuut.
Ergüneş rent richting de bal. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski met een sublieme pass. Ergüneş heeft problemen om de bal te vangen. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Selnekovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laska rent richting de bal. Laska met een sublieme pass. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ergüneş heeft problemen om de bal te vangen. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 9:0

56e minuut.
Šalko verovert de bal door een tackle van achteren. Šalko met een sublieme pass. Selnekovič rent richting de bal. Grabkowski onderschept slim de pass. Grabkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zemen trapt de bal weg van het doel. Laska kopt de bal weg. Grabkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grabkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kontić onderschept slim de pass. Kontić geeft de bal voor. Grabkowski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ergüneş de bal onder controle te krijgen. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 10:0

64e minuut.
Csalák rent richting de bal. Csalák geeft een lange en hoge pass. Laska met een sublieme pass. Klungelig pakt Grabkowski de bal. Grabkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 11:0

66e minuut.
Remko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Collauto met een snelle inworp. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Selnekovič kopt de bal weg. Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal met de wreef. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski passt de bal zonder na te denken. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel. Zemen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Collauto rent richting de bal. Collauto passt de bal in één keer door. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski schiet op doel. Zemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 12:0

74e minuut.
Grabkowski passt de bal zonder na te denken. Anh Khiêm heeft problemen om de bal te vangen. Anh Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Hantsák is nu in balbezit. Hantsák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bozík passt de bal in één keer door. Venuti is nu in balbezit. Venuti speelt de bal door. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Collauto passt de bal zonder na te denken. Laska rent richting de bal. Laska met een sublieme pass. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Selnekovič rent richting de bal. Laska verovert de bal door een tackle van achteren. Laska geeft een hoge lob. Grabkowski springt en kopt de bal. Zemen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 13:0

84e minuut.
Guba rent richting de bal. Venuti onderschept slim de pass. Venuti geeft de bal voor. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 14:0

86e minuut.
Kontić probeert naar een medespeler te passen. Laska met een sublieme pass. Grabkowski rent richting de bal. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 15:0

88e minuut.
Kočisko rent richting de bal. Grabkowski onderschept slim de pass. Grabkowski met een sublieme pass. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel. Zemen bokst de bal weg. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 16:0

89e minuut.
Bozík met een sublieme pass. Klungelig pakt Hantsák de bal. Grabkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Grabkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK INTER BA 24%, Dynamo Hatalov 76%.
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 16:0