Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:52
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.02
  • Stadion: Kompres Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2952
Kompres Manchestro United
343 Tactiek 451
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Žalák passt de bal zonder na te denken. Stanko rent richting de bal. Stanko passt de bal met de wreef. Fix bereikt de bal nog maar net als eerste. Fix draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bavrinčák passt de bal met de wreef. Valočík is nu in balbezit. Valočík passt de bal in één keer door. Nalepa is nu in balbezit. Nalepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Manchestro United 1:0

38e minuut.
Bujnák met een sublieme pass. Málek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalepa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Málek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Málek kan niet meer verder spelen. Krchmárik komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kajzda geeft de bal voor. Vojak Ryan probeert de bal aan de voet te houden. Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavrinčák rent richting de bal. Bavrinčák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompres 54%, Manchestro United 46%.
Kompres - Manchestro United 1:0

48e minuut.
Bohunický rent richting de bal. Bohunický passt de bal met de wreef. Valočík rent richting de bal. Nalepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalepa draait met de bal, schiet en ... Vanáč bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bujnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnák geeft een hoge lob. Žalák rent richting de bal. Stanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kajzda is nu in balbezit. Kajzda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Paldan de bal onder controle te krijgen. Bavrinčák is nu in balbezit. Bavrinčák draait met de bal, schiet en ... Vanáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vojak Ryan heeft problemen om de bal te vangen. Valočík is nu in balbezit. Valočík haalt uit met een fantastische trap. Vanáč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Manchestro United 2:0

68e minuut.
Vávrač geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bujnák met de inworp. Fix is nu in balbezit. Fix schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Balogh kopt de bal weg. Vojtík is nu in balbezit. Vojtík geeft de bal voor. Stanko rent richting de bal. Stanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Manchestro United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompres 61%, Manchestro United 39%.
Kompres - Manchestro United 2:1