Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompres Real Pablo Escobar
343 Tactiek demon
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 40.2
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Yurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky verovert de bal door een tackle van achteren. Krupzky speelt de bal door. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Pochatko kopt de bal weg. Maranges rent richting de bal. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça draait met de bal, schiet en ... Fízer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:1

3e minuut.
Los is nu in balbezit. Los probeert naar een medespeler te passen. Dudas heeft problemen om de bal te vangen. Pochatko onderschept slim de pass. Pochatko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Biernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Los verovert de bal door een tackle van achteren. Unsandivaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernacki rent richting de bal. Biernacki haalt uit met een fantastische trap. Fízer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Bohunický de bal. Raça is nu in balbezit. Bohunický geeft een lange en hoge pass. Raça probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raça haalt uit met een fantastische trap. Fízer bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:2

9e minuut.
Fízer trapt de bal weg. Maranges kopt de bal weg. Raça probeert de bal aan de voet te houden. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko schiet op doel. Fízer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Los rent richting de bal. Unsandivaras verovert de bal door een tackle van achteren. Krupzky probeert naar een medespeler te passen. Pochatko rent richting de bal. Pochatko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pochatko kopt de bal weg. Sorokač probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bohunický bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça onderschept slim de pass. Raça draait met de bal, schiet en ... Fízer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:3

13e minuut.
Klungelig pakt Vávrač de bal. Raça rent richting de bal. Raça haalt uit met een fantastische trap. Fízer probeert wanhopig de bal te grijpen. Sorokač probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:4

17e minuut.
Bavrinčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Biernacki speelt de bal door. Raça rent richting de bal. Raça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:5

20e minuut.
Bohunický rent richting de bal. Pochatko onderschept slim de pass. Pochatko speelt de bal door. Raça is nu in balbezit. Raça draait met de bal, schiet en ... Fízer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:6

28e minuut.
Sorokač geeft een hoge lob. Maranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky met een sublieme pass. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:7

30e minuut.
Biernacki passt de bal zonder na te denken. Raça is nu in balbezit. Sorokač tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raça is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Unsandivaras komt bij de bal en schiet. Fízer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pochatko rent richting de bal. Pochatko passt de bal in één keer door. Raça controleert de bal met de borst. Raça draait met de bal, schiet en ... Fízer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Yurban is nu in balbezit. Krupzky verovert de bal door een tackle van achteren. Krupzky probeert naar een medespeler te passen. Pochatko controleert de bal met de borst. Pochatko draait met de bal, schiet en ... Fízer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Los bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranges verovert de bal door een tackle van achteren. Maranges speelt de bal door. Raça is nu in balbezit. Raça haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:8

39e minuut.
Inworp. Krupzky met de inworp. Unsandivaras rent richting de bal. Unsandivaras geeft de bal voor. Pochatko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:9

41e minuut.
Maranges is nu in balbezit. Maranges met een sublieme pass. Raça rent richting de bal. Raça schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Unsandivaras verovert de bal door een tackle van achteren. Unsandivaras probeert naar een medespeler te passen. Raça is nu in balbezit. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bohunický met een sublieme pass. Inworp. Biernacki met de inworp. Unsandivaras rent richting de bal. Unsandivaras geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Krupzky passt de bal met de wreef. Daar is Raça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohunický is nu in balbezit. Raça onderschept slim de pass. Raça schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompres 88%, Real Pablo Escobar 12%.
Kompres - Real Pablo Escobar 0:9

49e minuut.
Maranges kopt de bal weg. Sorokač heeft problemen om de bal te vangen. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça is nu in balbezit. Raça haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pochatko heeft problemen om de bal te vangen. Bohunický rent richting de bal. Raça onderschept slim de pass. Raça draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Krupzky probeert naar een medespeler te passen. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko passt de bal met de wreef. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Los passt de bal in één keer door. Biernacki is nu in balbezit. Biernacki met een sublieme pass. Raça is nu in balbezit. Raça haalt uit met een fantastische trap. Fízer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:10

64e minuut.
Unsandivaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky probeert naar een medespeler te passen. Vávrač is nu in balbezit. Raça verovert de bal door een tackle van achteren. Raça schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:11

67e minuut.
Mustikkamäki geeft een lange en hoge pass. Raça is nu in balbezit. Biernacki met een sublieme pass. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Los verovert de bal door een tackle van achteren. Unsandivaras verovert de bal door een tackle van achteren. Unsandivaras geeft een hoge lob. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vávrač heeft problemen om de bal te vangen. Raça rent richting de bal. Raça geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Pochatko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohunický verovert de bal door een tackle van achteren. Unsandivaras rent richting de bal. Unsandivaras geeft de bal voor. Raça rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:12

77e minuut.
Inworp. Krupzky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unsandivaras met een sublieme pass. Pochatko rent richting de bal. Pochatko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - Real Pablo Escobar 0:13

80e minuut.
Krupzky probeert naar een medespeler te passen. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bohunický. Bohunický krijgt een gele kaart. Pochatko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Unsandivaras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompres 83%, Real Pablo Escobar 17%.
Kompres - Real Pablo Escobar 0:13