Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Mnichov Maturita
Attack Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 26.9
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Doeltrap. Duch trapt de bal weg. Golian kopt de bal weg. Parcel rent richting de bal. Parcel draait met de bal, schiet en ... Duch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Selepek met de inworp. Ferančík rent richting de bal. Frenčák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferančík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ferančík neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Maturita 0:1

13e minuut.
Barat rent richting de bal. Tobiáž verovert de bal door een tackle van achteren. Tobiáž probeert naar een medespeler te passen. Boyarchuk is nu in balbezit. Boyarchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Béreš geeft een hoge lob. Inworp. Frenčák met een snelle inworp. Parcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parcel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Selepek geeft een lange en hoge pass. Bačkov heeft problemen om de bal te vangen. Grenčík kopt de bal weg. Parcel is nu in balbezit. Parcel schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Golian speelt de bal door. Školníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Školníček geeft de bal voor. Boyarchuk is nu in balbezit. Boyarchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Duran met een sublieme pass. Barat probeert naar een medespeler te passen. Krajč met een sublieme pass. Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk draait met de bal, schiet en ... Škvor bokst de bal weg.

33e minuut.
Golian is nu in balbezit. Golian passt de bal met de wreef. Selepek met een sublieme pass. Ferančík rent richting de bal. Ferančík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Béreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Toda verovert de bal door een tackle van achteren. Toda probeert naar een medespeler te passen. Boyarchuk is nu in balbezit. Boyarchuk draait met de bal, schiet en ... Škvor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Mnichov 57%, Maturita 43%.
Bayern Mnichov - Maturita 0:1

65e minuut.
Krajč heeft problemen om de bal te vangen. Golian is nu in balbezit. Golian passt de bal met de wreef. Ferančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferančík schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grenčík probeert naar een medespeler te passen. Parcel is nu in balbezit. Parcel speelt de bal door. Ferančík rent richting de bal. Ferančík draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Duch trapt de bal weg. Golian is nu in balbezit. Golian passt de bal zonder na te denken. Parcel rent richting de bal. Parcel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Balajka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bačkov met de inworp. Grenčík rent richting de bal. Grenčík geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Mnichov 54%, Maturita 46%.
Bayern Mnichov - Maturita 0:1