Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Buldogs 1.FC Hamričky
eso line Tactiek system Hovno
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 36.4
excellent Schieten weak
very good Passen average
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Alexander speelt de bal door. Záhorský heeft problemen om de bal te vangen. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - 1.FC Hamričky 1:0

9e minuut.
Záhorský probeert de bal met de borst te controleren. Frajt rent richting de bal. Záhorský verovert de bal door een tackle van achteren. Záhorský schiet op doel. Vdoviák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - 1.FC Hamričky 2:0

10e minuut.
Şərifov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Žuvanić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Vdoviák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Swarovski met een sublieme pass. Folytin verovert de bal door een tackle van achteren. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Vdoviák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - 1.FC Hamričky 3:0

16e minuut.
Alexander geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Folytin kopt de bal weg. Žuvanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuvanić geeft een hoge lob. Záhorský springt en kopt de bal. Vdoviák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Žuvanić de bal. Žuvanić passt de bal met de wreef. Poll met een sublieme pass. Alexander rent richting de bal. Alexander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Poll passt de bal met de wreef. Alexander rent richting de bal. Alexander passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Žuvanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuvanić geeft de bal voor. Záhorský springt en kopt de bal. Vdoviák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Surovec passt de bal in één keer door. Ferraro rent richting de bal. Alexander schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alexander krijgt een gele kaart. Ferraro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ferraro kan niet meer verder spelen. Petránek komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Petránek geeft de bal voor. Rantapelkonen rent richting de bal. Şərifov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şərifov krijgt een gele kaart. Rantapelkonen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alexander zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vdoviák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 37%, 1.FC Hamričky 63%.
AC Buldogs - 1.FC Hamričky 3:0

50e minuut.
Alexander passt de bal zonder na te denken. Poll rent richting de bal. Poll passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Vdoviák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - 1.FC Hamričky 4:0

60e minuut.
Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frajt. Záhorský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alexander komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Surovec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žuvanić met de inworp. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen geeft een lange en hoge pass. Vdoviák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - 1.FC Hamričky 5:0

69e minuut.
Rantapelkonen rent richting de bal. Folytin begaat een overtreding. Rantapelkonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Alexander zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Záhorský maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Surovec rent richting de bal. Alexander tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Surovec raakt geblesseerd tijdens het duel. Taylor komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Žuvanić verovert de bal door een tackle van achteren. Swarovski is nu in balbezit. Swarovski speelt de bal door. Alexander heeft problemen om de bal te vangen. Alexander haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Alexander heeft problemen om de bal te vangen. Alexander passt de bal in één keer door. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - 1.FC Hamričky 6:0

86e minuut.
Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Záhorský rent richting de bal. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Vdoviák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Vdoviák neemt vlug de vrije trap. Swarovski kopt de bal weg. Klungelig pakt Şərifov de bal. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 28%, 1.FC Hamričky 72%.
AC Buldogs - 1.FC Hamričky 6:0