Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Varín FC Bruggy
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 22.7
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Hiếu Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong met een sublieme pass. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Briga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FC Bruggy 1:0

4e minuut.
Sürmeli met een sublieme pass. Klungelig pakt Mihai de bal. Mihai met een sublieme pass. Campo rent richting de bal. Campo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
van Weert schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chutňák de bal onder controle te krijgen. Herček speelt de bal door. Canavaro rent richting de bal. Canavaro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Weert rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FC Bruggy 2:0

18e minuut.
Zavan passt de bal met de wreef. Canavaro rent richting de bal. Canavaro passt de bal zonder na te denken. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Campo kan de bal niet met de borst controleren. Campo passt de bal met de wreef. Chutňák is nu in balbezit. van Weert onderschept slim de pass. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Briga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Briga probeert naar een medespeler te passen. Zavan kopt de bal weg. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Campo rent richting de bal. Campo draait met de bal, schiet en ... Briga met een sublieme pass. Daar is Zavan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zavan met een sublieme pass. Hiếu Phong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Canavaro de bal. Canavaro geeft een lange en hoge pass. van Weert springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai met een sublieme pass. van Weert speelt de bal door. Campo is nu in balbezit. Campo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
van Weert is nu in balbezit. van Weert geeft een lange en hoge pass. Daar is Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campo haalt uit met een fantastische trap. Briga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FC Bruggy 3:0

31e minuut.
Zavan onderschept slim de pass. Zavan speelt de bal door. van Weert heeft problemen om de bal te vangen. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FC Bruggy 4:0

33e minuut.
Daar is Sangal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiếu Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Hiếu Phong geeft een lange en hoge pass. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FC Bruggy 5:0

37e minuut.
van Weert kopt de bal weg. Daar is Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campo speelt de bal door. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ... Briga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FC Bruggy 6:0

38e minuut.
Campo is nu in balbezit. Kakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo onderschept slim de pass. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ... Briga bokst de bal weg.

41e minuut.
van Weert passt de bal zonder na te denken. Canavaro heeft problemen om de bal te vangen. Canavaro geeft een lange en hoge pass. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 19%, FC Bruggy 81%.
FC Varín - FC Bruggy 6:0

48e minuut.
Kapuščinský geeft de bal voor. Sürmeli speelt de bal door. Mihai met een sublieme pass. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ... Briga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Abaffy de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FC Bruggy 7:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podskalecký komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Leme rent richting de bal. Leme passt de bal in één keer door. Hiếu Phong speelt de bal door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel. Briga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Zavan probeert naar een medespeler te passen. Mihai geeft een hoge lob. Abaffy heeft problemen om de bal te vangen. Podskalecký is nu in balbezit. Podskalecký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FC Bruggy 8:0

62e minuut.
Daar is Leme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavan probeert naar een medespeler te passen. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Briga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FC Bruggy 9:0

64e minuut.
Herček is nu in balbezit. Herček passt de bal in één keer door. van Weert is nu in balbezit. van Weert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Podskalecký kan de bal niet met de borst controleren. Hiếu Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong passt de bal met de wreef. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Sangal is nu in balbezit. Mihai onderschept slim de pass. Mihai met een sublieme pass. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zavan speelt de bal door. Mihai is nu in balbezit. Mihai speelt de bal door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hiếu Phong heeft problemen om de bal te vangen. Hiếu Phong probeert naar een medespeler te passen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FC Bruggy 10:0

81e minuut.
Podskalecký verovert de bal door een tackle van achteren. Podskalecký passt de bal in één keer door. Hiếu Phong probeert naar een medespeler te passen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ... Briga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FC Bruggy 11:0

86e minuut.
Leme is nu in balbezit. Mihai met een sublieme pass. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Fedarko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mihai de bal. Mihai probeert naar een medespeler te passen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 23%, FC Bruggy 77%.
FC Varín - FC Bruggy 11:0